Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Τα θέματα Φυσικής, Ιστορίας και Ανάπτυξης Εφαρμογών στις Πανελλήνεις 2017

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Συνεχίζουν τη μάχη τους για τις Πανελλήνιες 2017 χιλιάδες υποψήφιοι των ΓΕΛ με Φυσική, Ιστορία, αλλά και Ανάπτυξη Εφαρμογών. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα Πανελληνιών 2017 για τα ΓΕΛ.

Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2017 και τους οικείους τους, καθώς τα εξεταζόμενα μαθήματα θα κρίνουν και τις Βάσεις. Σήμερα εξετάζονται Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον (Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), αλλά και Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Φυσική (Θετικών σπουδών). Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Tα θέματα των Πανελλήνιων 2017 για την Ανάπτυξη Εφαρμογών, τη Φυσική και την Ιστορία στις 10.00..  μόλις τα ανακοινώνει επίσημα το Υπουργείο Παιδείας, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς θα δημοσιεύει αμέσως μετά τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των ΘετικώνΣπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017.

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες 2017 πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο του εξεταζόμενου και την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο. Επίσης, πρέπει να έχουν μαζί τους δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα.

Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό. Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco).

Πανελλήνιες 2017: Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12-6-2017: ΙΣΤΟΡΙΑ (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12-6-2017: ΦΥΣΙΚΗ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 12-6-2017: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ)
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΛΑΤΙΝΙΚΑ (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΧΗΜΕΙΑ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΤΕΤΑΡΤΗ 14-6-2017: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΠΛΗΡ/ΚΗΣ)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017: ΒΙΟΛΟΓΙΑ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017: ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 19-6-2017: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 19-6-2017: ΙΣΤΟΡΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).

Για τις Πανελλαδικές 2017: Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika