Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Τα σοβαρά κινητικά προβλήματα … εμπόδισαν την 16χρονη να σωθεί όταν ξέσπασε πυρκαγιά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

athinamagazifotia

Τα σοβαρά κινητικά προβλήματα … εμπόδισαν την 16χρονη να σωθεί όταν ξέσπασε πυρκαγιά

Τα σοβαρά κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ένα 16χρονο κορίτσι από την Αρμενία το εμπόδισαν να σωθεί όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο μικρό κατάλυμα της οικογένειας, στο κέντρο της Αθήνας. Καθώς δεν μπορούσε να κουνηθεί, η άτυχη κοπέλα εγκλωβίστηκε στις φλόγες και στον πυκνό καπνό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες του πατέρα της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στη 1.15 χθες τα ξημερώματα, όταν ξέσπασε η φωτιά στον ημιώροφο του διώροφου κτιρίου της οδού Μενάνδρου 24, όπου διέμενε η πενταμελής οικογένεια (παράλληλα λειτουργούσε ένα κατάστημα εμπορίας λιβανέζικων προϊόντων, το οποίο νοίκιαζε στο ισόγειο). Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι απομάκρυναν τη μητέρα και δύο από τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών.

Αμέσως μετά οι πυροσβέστες εντόπισαν τον 50χρονο πατέρα, ο οποίος είχε προσπαθήσει να σώσει τη 16χρονη κόρη του χωρίς να τα καταφέρει. Μάλιστα, υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον θώρακα την ώρα που πάλευε -μάταια- να απεγκλωβίσει το παιδί του. Το άτυχο κορίτσι είχε ήδη βρει ασφυκτικό θάνατο από τον καπνό, ο οποίος το έπνιξε στο κρεβάτι όπου κοιμόταν και το σώμα του είχε απανθρακωθεί!

Η είδηση του φρικτού θανάτου της 16χρονης έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της περιοχής. Οι περισσότεροι γνώριζαν τόσο την ίδια και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τα οποία πάλευαν καθημερινά για τα προς το ζην και είχαν καταφέρει με πολύ κόπο και αγωνία να λειτουργήσουν το κατάστημα στο ισόγειο.

Το μικρό διαμέρισμα της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η δεύτερη φορά που ξέσπασε πυρκαγιά στον συγκεκριμένο χώρο, η οποία στάθηκε μοιραία για τη 16χρονη! Και την προηγούμενη φορά είχαν προκληθεί σοβαρές ζημιές και ο 50χρονος πατέρας είχε πάλι υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του! Ερευνα για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά και την τραγωδία που ακολούθησε διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

 

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou