Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η συγκλονιστική στιγμή που μια μητέρα καταρρέει ενώ κουβαλάει το φέρετρο της νεκρής κόρης της, θα σας κάνει να δακρύσετε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια μητέρα, της οποίας η 4χρονη κόρη πέθανε στα χέρια της μετά από τραγικό δυστύχημα με ασυνείδητο οδηγό, ντύθηκε με βιολετί χρώματα για την κηδεία της.

Η Violet-Grace Youens πέθανε στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα λίγες μέρες μετά την σύγκρουση με αυτοκίνητο καθώς εκείνη και η γιαγιά της διέσχιζαν έναν δρόμο στο Merseyside.

Ζητήθηκε από τους παρευρισκόμενους να ντυθούν με βιολετί χρώματα και πολλά παιδιά φόρεσαν στολές υπερηρώων. Το φέρετρο, το οποίο ήταν διακοσμημένο με ουράνια τόξα και χαρακτήρες από την ταινία κινουμένων σχεδίων “Trolls”, μεταφέρθηκε στην εκκλησία με άμαξα που έσερνε άλογο.

Οι γονείς της Violet, Rebecca και Glenn, αλλά και πολλοί συγγενείς μετέφεραν το φέρετρο μέσα στην εκκλησία. Η μητέρα της είχε τα μαλλιά της βαμμένα σε βιολετί χρώμα και φορούσε ασορτί φόρεμα, ενώ ο πατέρας της φορούσε μοβ γραβάτα. Η γιαγιά του κοριτσιού, Angela French, τραυματίστηκε σοβαρά από την σύγκρουση στις 24 Μαρτίου και πήγε στην τελετή με αναπηρικό καρότσι.

Στην κηδεία ακούστηκαν τραγούδια από τις ταινίες “Trolls”, “Labyrinth” και “Frozen”, ενώ έκλεισε με το τραγούδι “Oh Cecilia (Breaking My Heart)” από τους The Vamps. Στο κηδειόχαρτο έγραφε: «Η οικογένεια της Violet-Grace θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους για την αγάπη και την ευγένεια σας σε αυτή την τραγική στιγμή».

Μετά την κηδεία έγινε πάρτι με φουσκωτά κάστρα, πριγκίπισσες και υπερήρωες προς τιμήν της ζωής της.

43

44

45

46

47

48

Ο ιερέας Canon Thomas Neylon είπε: «Φέτος συνοδεύσαμε την Violet και την οικογένεια της σε ένα δύσκολο ταξίδι κατά την διάρκεια της Σαρακοστής, καθώς είναι αντιμέτωποι με την απώλεια της όμορφης κόρης, αδερφής του Oliver, εγγονής και ανιψιάς τους.

Κέρδισε την αγάπη όσων ήρθαν σε επαφή μαζί της κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής της και άγγιξε τις καρδιές πολλών που άκουσαν για τον θάνατο της.»

49

50

51

52

53

54

55

56

57

Μετά τον θάνατο της, η οικογένεια είπε ότι η δωρεά των οργάνων της Violet-Grace είχε σώσει δύο ζωές. Η μητέρα της έγραψε σε μια δημοσίευση στο Facebook: «Το γενναίο κοριτσάκι μου έσωσε δύο ζωές δωρίζοντας τα νεφρά και το πάγκρεας της. Είμαι συντετριμμένη αλλά περήφανη για την μικρή μου μαχήτρια.»

58

59

60

Ο 23χρονος Aidan McAteer κατηγορείται ότι προκάλεσε τον θάνατο της Violet-Grace λόγω κλοπής αυτοκινήτου και επικίνδυνης οδήγησης.

Αναμένεται να εμφανιστεί σε προανάκριση στο Liverpool Crown Court στις 26 Απριλίου μαζί με τον 27χρονο Dean Brennan, ο οποίος κατηγορείται με συνεργεία δράστη, κλοπή αυτοκινήτου και το επιβαρυντικό αδίκημα ότι επέτρεψε να μεταφερθεί με κλεμμένο όχημα.

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika