Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Story: Πώς ο 11χρονος George, που έπασχε από μικροωτία, απέκτησε νέο αυτί από τα… πλευρά του χάρη σε μια καινοτόμο επέμβαση!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο 11χρονος George Hoyle έπρεπε να συμβιβαστεί με το γεγονός πως δεν θα μπορεί να ακούει ποτέ καλά και να ανέχεται το σχολικό bullying από παιδιά που συνεχώς τον πειράζανε. Μια εκπληκτική χειρουργική επέμβαση όμως, ήρθε για να του δώσει νέες ελπίδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο μικρός George πάσχει από μικρoωτία, μια σωματική δυσλειτουργία που προσβάλλει μόνο 90 ανθρώπους το χρόνο στη Μ. Βρετανία. Ουσιαστικά η μικροωτία πρόκειται για απλασία ή υποπλασία του ωτός και κατά κανόνα ενέχει κάποιου βαθμού βαρηκοϊα, μέχρι και κώφωση. Οι γιατροί προσπαθούν εδώ και χρόνια να αντιμετωπίσουν αυτή τη δυσπλασία με χειρουργικές επεμβάσεις και φάρμακα, και ήδη υπάρχει η πιθανότητα βελτίωσης, χωρίς όμως την ολική επαναφορά της ακοής.

Σήμερα ο George από το Redruth της Βρετανίας κατάφερε μετά από 2 χειρουργεία, 13 ώρες και πολύ σωματικό πόνο να έχει ένα ολοκαίνουριο αυτί από τα πλευρά του! Ο μικρούλης είναι πλέον τρισευτυχισμένος και έχει περισσότερο αυτοπεποίθηση. Αυτοί που είναι ακόμα πιο χαρούμενοι & περήφανοι βέβαια, είναι οι γονείς του, αφού πλέον η χειρουργική αυτή του άνοιξε όπως λένε νέες πόρτες για τη ζωή του: “Από 3 χρονών δεν μπορούσε να μας ακούσει, ενώ το χειρουργείο έπρεπε να γίνει σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν θα ήταν σωματικά και ψυχικά έτοιμος. Σήμερα, μετά από το bullying που αντιμετώπισε και τη δυσκολη επικοινωνία με τους γύρω του, είμαστε πλέον πανευτυχείς που μετά την επέμβαση νιώθει φυσιολογικά και αποδεκτός. Ευγνωμονούμε τον γιατρό και το royal free hospital για τις νέες ευκαιρίες που έδωσαν με το καινούριο αυτί στο γιο μας»!

Πηγή: telegraph.co.uk

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου / www.eirinika.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika