Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Στο παγκόσμιο οι ποδηλάτριες

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1962382_10206495866776852_1507760198020205498_o

 

Στο παγκόσμιο οι ποδηλάτριες

Στο παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας δρόμου του Έλζακ θα βρεθούν οι αθλήτριες Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Αργυρώ Μηλάκη, από 24 έως 26 Ιουλίου.

Οι αθλητριες του ΑΣ Ταλώς θα αγωνιστούν επι γερμανικού εδάφους στο τελευταίο αγωνιστικό του τεστ πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ελβετίας. Αμέσως μετά θα μεταβούν στην Ελβετία και την πόλη Νότβιλ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Δίπλα στο ελληνικό γυναικείο τάντεμ θα βρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Βαρβεράκης.
Ο αγώνας της ατομικής χρονομέτρησης θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σκραχόφε, δύο χιλιόμετρα μακριά από το Έλζακ. Η διαδρομή για την κατηγορία MH1 είναι συνολικής απόστασης 9 χιλιομέτρων, ενώ για τις κατηγορίες MB, MW, MC1 είναι 18.2 χιλιόμετρα.
Όσον αφορά στον αγώνα δρόμου, θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Έλζακ. Η διαδρομή είναι επίπεδη και ως εκ τούτου μπορούν να αναπτυχθούν μεγάλες ταχύτητες. Κάθε γύρος της διαδρομής είναι 4.6 χιλιόμετρα και θα καλυφθεί αρκετές φορές από τους συμμετέχούσες, ανάλογα την κατηγορία στην οποία ανήκουν.

sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea