Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στο χειρουργείο ο 12χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

13

Στο χειρουργείο ο 12χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη!!!

 

Ακόμα έναν Γολγοθά ανεβαίνουν ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύζυγός του, Μαίρη, καθώς ο 12χρονος γιος τους υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Παραμονή των Χριστουγέννων, ο μικρός Νικόλας εισήχθη στο χειρουργείο γνωστού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων της Αθήνας, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn. «Γυάλισαν τα ματάκια του από την νάρκωση… Με κοίταξε… “Μάμα σ’ αγαπώ” πρόλαβε να πει και κοιμήθηκε», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στη σελίδα της στο Facebook και οι διαδικτυακού της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τη νέα δοκιμασία που περνάει η οικογένειά της.

Η νόσος Crohn δημιουργεί πολλά προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα, καθώς το τοίχωμα ενός ή περισσοτέρων τμημάτων του πεπτικού συστήματος πρήζεται, ερεθίζεται και φουσκώνει.

«Ο Νικόλας πέρασε μεγάλη κατάθλιψη και, όπως μας είπαν, αυτό το νόσημα το δημιουργεί ο εαυτός μας. Με τόσα προβλήματα τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας, που τα περνάει μαζί μας και ο Νικόλας, τι περιμένεις;», είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβρη η μητέρα του, προσθέτοντας ότι ακολουθούσε αγωγή για να μπορέσει να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.

 

 

 

fumara.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Φελλός: Η φυσική «σπιτική συνταγή» που θα κάνει το αμάξι να μοσχοβολάει και να μην ξανά θολώσουν τα τζάμια

Efi Nika

Αιτήσεις «τώρα» για επιδότηση έως 10.000 ευρώ: Πώς θα πάρετε κρατικό χρήμα – Αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας

Efi Nika