Newsitamea.gr
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Στις 5 Νοεμβρίου και όχι την Παρασκευή τα οικογενειακά επιδόματα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

euro

Στις 5 Νοεμβρίου και όχι την Παρασκευή τα οικογενειακά επιδόματα

Τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στις 5 Νοεμβρίου και όχι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, σημειώνοντας ότι «εκ παραδρομής» αναφέρθηκε η τελευταία ημερομηνία ως ημέρα καταβολής τους.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, ειπώθηκε από τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Πετρόπουλο Αναστάσιο, ότι τα οικογενειακά επιδόματα θα καταβληθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 30 Οκτώβρη.

Διευκρινίζεται ότι επειδή ο Υφυπουργός αναφέρθηκε σε δυο ημερομηνίες πίστωσης χρημάτων εκ των οποίων η μία ήταν η ημερομηνία πίστωσης της κάρτας σίτισης που θα χορηγηθεί την Παρασκευή 30/10, εκ παραδρομής αναφέρθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία ως ημέρα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων ενώ η ορθή ημερομηνία καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων είναι 5η Νοέμβριου, όπως προκύπτει από το σχετικό δελτίο Tύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εργασίας στις 27 Οκτωβρίου 2015».

 

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παίρνεις 2.400€ στο χέρι με 1 απλή αίτηση: Το άγνωστο επίδομα που δικαιούνται πολλοί αλλά το ξέρουν ελάχιστοι

Efi Nika

Βρέχει λεφτά και το Πάσχα: Νέο επίδομα σε 2,3 εκατομμύρια Έλληνες, πoιoι θα το πάρετε, πόσα χρήματα στην τσέπη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

«Τρέχει» το επίδομα με 600 ευρώ στο χέρι: Προλαβαίνεις την αίτηση, έχει μόνο 2 προϋποθέσεις – Ποιοι το παίρνουν

Efi Nika