Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στήριξη και αλληλεγγύη για την οικογένεια Μελεκίδη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 

xeri-vohtheia

Στήριξη και αλληλεγγύη για την οικογένεια Μελεκίδη

 

Η οικογένεια Μελεκίδη τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει πολύ σημαντικό πρόβλημα, εξαιτίας ενός έκτακτου περιστατικού , το οποίο συνέβη στο μεγαλύτερο παιδί .

Ο Θεμιστοκλής Μελεκίδης φοιτητής Φαρμακευτικής στην Ιταλία παρουσίασε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα υγείας. Πιο συγκεκριμένα πάσχει από Μελάνωμα Χοριοειδούς δεξιού οφθαλμού .Η κατάστασή του κρίνεται πολύ σοβαρή και πρέπει το συντομότερο δυνατό να μεταβεί στο εξωτερικό (στην Λωζάνη της Ελβετίας), σε εξειδικευμένο κέντρο για να κάνει την επέμβαση  στις 28 Ιανουαρίου 2015 .Η ημερομηνία έχει ήδη καθοριστεί από το νοσοκομείο λόγω  της επικινδυνότητας για μετάσταση .

Στην χώρα μας δεν υπάρχει ανάλογο κέντρο για να αναλάβει την περίπτωση αυτή .

Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας είναι πολύ κακή ,εξαιτίας της ανεργίας και των δυο γονέων .

Η ψυχολογική κατάσταση όλης της οικογένειας δεν είναι καλή και ο πατέρας είναι αυτός που καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα. Υποστηρικτικό περιβάλλον υπάρχει μα δεν μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ασφάλιση και ιατρική κάλυψη το παιδί δεν έχει (έληξε 9 Ιανουαρίου, η κάρτα ασφάλισης , η οποία δεν μπορούσε να καλύψει τέτοια δαπάνη).

Ο πατέρας του παιδιού ο κ. Μελεκίδης προσπάθησε να καλύψει μέρος των εξόδων μέσω του ΠΕΔΥ και του ΙΚΑ, αλλά αυτό κατέστη αδύνατον.

Για την εν λόγω οικογένεια έχει προηγηθεί κοινωνική έρευνα από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου Παύλου Μελά .

Λόγω καθυστέρησης από το υπουργείο, για την δημιουργία ερανικού τραπεζικού λογαριασμού, όποιος επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικώς με τον κ,Μελεκίδη στο τηλέφωνο 6909135313.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους κοινωνικούς λειτουργούς  Εύη Παρδάλα και Νόρα Μορφίδου στα τηλ. 2310 020186, 2310 020170.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika