Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Στοιχεία – φωτιά αποκαλύπτουν οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

giakoumakis

Στοιχεία – φωτιά αποκαλύπτουν οι έρευνες για την υπόθεση Γιακουμάκη

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων έχει σχηματίσει έναν ογκοδέστατο φάκελο, που αναμένεται να συμπληρωθεί με ορισμένες ακόμη καταθέσεις, μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Έπειτα, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος θα διερευνήσει την ύπαρξη αδικημάτων και άλλων αξιόλογων ποινικών πράξεων.

Σε μία από τις καταθέσεις αποκαλύπτεται τραυματισμός του Βαγγέλη Γιακουμάκη από συμφοιτητές του, εξαιτίας του οποίου βρέθηκε στο Νοσοκομείο.

Ο Βαγγέλης και συμφοιτητές του, κυρίως από την Κρήτη, διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο των Ιωαννίνων. Κάποιος από την παρέα -αναφέρεται το όνομά του- επιχείρησε να σπάσει ένα ποτήρι. Ο Βαγγέλης προσπάθησε να τον αποτρέψει, όμως εκείνος επέμενε με αποτέλεσμα να το σπάσει και να κόψει τον Βαγγέλη. «Στη συνέχεια ο Βαγγέλης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και του έκαναν ράμματα» αναφέρεται στην κατάθεση του συμφοιτητή του.

Στις καταθέσεις περιγράφεται πλήθος περιστατικών βίας σε βάρος του νεαρού σπουδαστή, με έναν μάλιστα φοιτητή να αναφέρει ότι φοβόμασταν πως κάποια στιγμή θα τον σκότωναν.

Ανατριχιαστική είναι μία ακόμη κατάθεση συμφοιτητή του Βαγγέλη. «Είχε φτάσει σε απόγνωση. Eίχε φτάσει σε οριακό σημείο και με χαρακτηριστική κίνηση που έκανε με το χέρι στο κεφάλι του, καταλάβαμε ότι τον είχαν τρελάνει.

Μάλιστα λέγοντας ασυναρτησίες, κάτι για παράθυρο, καταλάβαμε ότι είχε φτάσει σε σημείο να θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του για να γλιτώσει, γιατί δεν άντεχε άλλο και είχε πιεστεί πάρα πολύ».

Παράλληλα, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι πολλά περιστατικά βίας καταγράφονταν χωρίς όμως να γνωρίζει κανείς πού βρίσκεται το υλικό αυτό.

 

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea