Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Σταματήστε την αιμορραγία σε 10 δευτερόλεπτα με σκόνη Πάπρικας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

skoni-paprikas

Σταματήστε την αιμορραγία σε 10 δευτερόλεπτα με σκόνη Πάπρικας!!!

Πιθανώς πολλοί από εσάς έχετε κοπεί ή γρατσουνιστεί απλά να μην μπορούσατε να σταματήσετε την αιμορραγία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπαλώματα, κρατώντας ένα μαντήλι και να πιέζετε σταθερά στο τραύμα, αλλά τίποτα δεν βοηθάει. Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

Για γρήγορη επούλωση της πληγής θα πρέπει να έχετε ένα πηκτικό. Θεραπευτική η σκόνη αργίλου, είναι το καλύτερο πηκτικό αλλά αν δεν έχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τσίλι σε σκόνη (σκόνη Πάπρικας), αλλά φυσικά να μην είναι πολύ καυτή.

Βαθιά κοψίματα, αιμορραγία από τη μύτη ακόμη και αρτηριακή αιμορραγία μπορεί να σταματήσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χάρη στο κόκκινο πιπέρι σε σκόνη.

Είναι καλύτερα αν η κόκκινη πιπεριά έχει βιολογική προέλευση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ραντίσετε την πληγή και να πιέσετε με ένα χαρτομάντιλο. Στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει.

Αν έχετε σκόνη αργίλου, ενεργείστε με τον ίδιο τρόπο. Η αιμορραγία θα σταματήσει σε χρόνο ρεκόρ.

Η σκόνη κόκκινης πιπεριάς, καθώς και σκόνη αργίλου, μπορεί να βοηθήσει με την εσωτερική αιμορραγία. Σε αυτή την περίπτωση, ανακατεύετε ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και πιείτε το.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Όταν λέμε «όχι» αλλά πεθαίνουμε για το «ναι»

Efi Nika

Θέλεις να έχεις για πολλά χρόνια γερή καρδιά; Υιοθέτησε τις 3 απλές αλλαγές

Γιώργος Newsitamea