Newsitamea.gr
ΠΡΟΙΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Special English: e – learning ειδική εκπαίδευση στα αγγλικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 SPECIAL ENGLISH

Special English: e – learning ειδική εκπαίδευση στα αγγλικά…Tο πρώτο εξειδικευμένο κέντρο e –learning ειδικών μαθημάτων αγγλικών

 Ένα πρόγραμμα ειδικής υποστήριξης στα αγγλικά, οφείλει να έχει εξατομικευμένη προσέγγιση, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό & διαφορετικό από τα άλλα. Πρέπει να εστιάζει ατομικά στον εντοπισμό των ενδιαφερόντων, της αντιληπτικότητας και στην ενίσχυση αυτοπεποίθησης, που καθιστούν ευκολότερη κ΄ πιο λειτουργική την εκμάθηση των αγγλικών.

Το Special English είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που ασχολείται εξειδικευμένα με την ενίσχυση στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων & ενηλίκων με:

  • δυσκολίες στη συνομιλία και την προφορική έκφραση

( speaking ),

  • γενικές δυσκολίες μάθησης στα αγγλικά / μειωμένες επιδόσεις,

  • ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής,  υπερκινητικότητα, φάσμα αυτισμού.

Το www.specialenglish.gr παρέχει  e – learning μαθήματα ειδικής υποστήριξης στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, διότι δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει  πρωτότυπες εξειδικευμένες  ψυχοπαιδαγωγικές  ασκήσεις & τεχνικές, οι οποίες διδάσκονται από ειδικούς παιδαγωγούς.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, το specialenglish.gr πραγματοποιεί πανελλαδικά δωρεάν εξατομικευμένα προγράμματα ενίσχυσης στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες ( άνεργοι – πολύτεκνοι – οικονομικοί μετανάστες – χαμηλό εισόδημα ) με : ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής,  υπερκινητικότητα, αυτισμό, ΑΜΕΑ.

Παρακαλούμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα στοιχεία σας στο  e-mail : info@specialenglish.gr, για αξιολόγηση.

Μετά από 15 χρόνια ευαισθητοποίησης και εμπειρίας στον τρόπο που σκέφτεται και μαθαίνει ένα άτομο με ειδικές & γενικές μαθησιακές δυσκολίες,  όραμά μας είναι όλοι να έχουν το δικαίωμα  να επικοινωνούν στα αγγλικά, την πιο διαδεδομένη  γλώσσα παγκοσμίως.

Ειρήνη Θ. Ευαγγέλου

Ψυχολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνη του www.specialenglish.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το online φαρμακείο με τις καλύτερες επιλογές στη γυναικεία περιποίηση

newsitamea

Ίσια πλάτη χωρίς οσφυαλγίες: Κηδεμόνας μέσης και κύφωσης σε συμφέρουσες τιμές

newsitamea