Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Σπάνια ασθένεια προκαλεί σε 20χρονο άνδρα γιγαντισμό πέους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

girl-reacts-naughty

Ένας 20χρονος από την Κένυα πάσχει από μία σπάνια, αν και ακόμα απροσδιόριστη, ασθένεια η οποία έχει προκαλέσει ανυπόφορη διόγκωση στο πέος του.

Ο Sorence Owiti Opiyo έχει πέος μεγέθους δεκαπλάσιου από το φυσιολογικό (όσο περίπου είναι ένα μωρό), το οποίο όχι μόνο έχει εκμηδενίσει την ερωτική του ζωή, αλλά δεν του επέτρεψε ούτε το σχολείο να τελειώσει επειδή τον κορόιδευαν οι συμμαθητές του.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος έχασε τους γονείς του όταν ήταν πέντε ετών και μεγάλωσε με τη γιαγιά του, πρωτοπαρατήρησε «κάτι σαν καλόγερο» στο πέος του όταν ήταν 10 ετών. Αν και νόμιζε ότι θα περάσει, αυτό συνέχισε να μεγαλώνει.

Η γιαγιά του τελικά απευθύνθηκε σε έναν γιατρό ο οποίος πραγματοποίησε μία μικροεπέμβαση που προσωρινά μείωσε το πρήξιμο.

Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα το οίδημα επέστρεψε και σύντομα το πέος του είχε διογκωθεί τόσο πολύ ώστε φαινόταν κάτω από τα ρούχα του, με συνέπεια να γίνει ο περίγελος του σχολείου του.

Ο Opiyo μίλησε για την ιστορία του στην εφημερίδα «Buzz Kenya» σε μία προσπάθεια αφ’ ενός να μάθει από τι ακριβώς πάσχει, αφ’ ετέρου να συγκεντρώσει χρήματα από δωρεές για την πρώτη από τις εγχειρήσεις που θα του κάνουν γιατροί στο Νοσοκομείο Jaramogi Oginga του Kisumu σε μια ελπίδα να τον θεραπεύσουν.

ΠΗΓΗ: tanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα εμβόλια έσωσαν τουλάχιστον 154 εκατομμύρια ζωές τα τελευταία 50 χρόνια

newsitamea

Αντίθετοι με την υποχρεωτικότητα του παιδικού εμβολιασμού πάνω από 3 στους 10 Έλληνες

newsitamea

Με ποια νοσήματα συνδέονται τα εμβόλια της COVID-19 – Τι έδειξε μελέτη σε 99 εκατομμύρια άτομα για τις παρενέργειες

Γιώργος Newsitamea