Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Σούπερ Εθνική στην Τουρκία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

11080983_10206093802207812_3352406099880640778_n

 

Σούπερ Εθνική στην Τουρκία

Την ημέρα της εορτής της ελληνικής επανάστασης κατά των Τούρκων, η Εθνική ομάδα τένις με αμαξίδιο σημείωσε εκπληκτική νίκη μέσα στην Τουρκία με αντίπαλο την πανίσχυρη ομάδα του Ισραήλ.

Η ελληνική ομάδα του τένις με αμαξίδιο επικράτησε επί του Ισραήλ 2-1 στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Με αυτήν τη νίκη η Εθνική πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τον πρώτο του τέταρτου ομίλου, που πιθανόν θα είναι η Κροατία. Τις δύο ελληνικές νίκες σημείωσε ο Στέφανος Διαμαντής με 2-0 σετ και η ομάδα του διπλού (Διαμαντής-Λαζαρίδης) με 2-1 σετ στο σουπερ ταιμπρεικ με σκορ 10-4 που μας χάρισε και την πρόκριση. Με αυτήν τη νίκη, η ομάδα μας κατάφερε να βγάλει εκτός ένα από τα φαβορί του τουρνουά, την ομάδα με την υψηλότερη βαθμολογία.
Το 2013 Ελλάδα και Ισραήλ είχαν ξανασυναντηθεί στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και πάλι στην Αττάλεια της Τουρκίας αλλά τότε στον τελικό της διοργάνωσης. Τότε η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει και πάλι με το ίδιο σκορ (2-1) κατακτώντας το τουρνουά και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου.
Η ομάδα του Ισραήλ έχει στις τάξεις της, τρεις αθλητές που βρίσκονται στην πρώτη 70άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Πρόκειται για τους Άνταμ Μπερντιτσέφσκι (Νο53), Αμίρ Λεβί (Νο59) και Ασαάφ Στόκολ (Νο65). Με εξαίρεση το 2014, μετέχει ανελλιπώς στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου από το 1993.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο sportsamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea