Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σου είπα ψέματα, δεν σκότωσα εγώ την Άννυ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

anny

Σου είπα ψέματα, δεν σκότωσα εγώ την Άννυ

Τη δική του εκδοχή για την εμπλοκή του γιου του στη φρικτή δολοφονία της τετράχρονης Άννυ έδωσε ο πατέρας του Νικολάι ή Νίκι (Νασίφ Αχμέντοφ), τονίζοντας ότι ο 31χρονος δεν θα έκανε ποτέ κακό στο παιδί. Ο πατέρας του κατηγορούμενου, που συνελήφθη στη Βουλγαρία πριν από περίπου δύο μήνες με διεθνές ένταλμα, υποστηρίζει ότι ο 27χρονος πατέρας-Χάνιμπαλ παγίδεψε τον γιο του.

«Η γυναίκα μου κι εγώ πιστεύουμε ότι ο Σάββας έβαλε το αίμα του γιου μου στο διαμέρισμα για να τον ενοχοποιήσει» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana live» και εξήγησε ότι δεν θα ήταν ανέφικτο, αφού ο Νίκι διέμενε για καιρό στο υπόγειο της Μ. Βόδα και θα μπορούσε ο Σάββας να έχει συλλέξει αίμα έπειτα από κάποιον μικροτραυματισμό του. Μάλιστα, ο πατέρας του 31χρονου επισημαίνει ότι ο Νικολάι είχε σώσει δύο φορές τη ζωή της Αννυ. «Τη μία ο Σάββας πήγε να την πνίξει στην μπανιέρα, γιατί έλεγε ότι ήταν κακό παιδί, και ο Νικολάι τον έσπρωξε, τυλίγοντας την Αννυ σε μια πετσέτα» ανέφερε και πρόσθεσε ότι τη δεύτερη φορά τής γύρισε η γλώσσα.

Αντικρούοντας του ισχυρισμούς του Σάββα ότι ο φίλος του τον εκβίαζε για να μην αποκαλύψει στις Αρχές τι είχε συμβεί, ο πατέρας του Νίκι ισχυρίζεται ότι ο πατέρας και η μητέρα της Αννυ τού πρόσφεραν 5.000 ευρώ για να μη μιλήσει στην Αστυνομία: «Ήμουν μπροστά την ώρα που τον πήραν τηλέφωνο και, όταν ο γιος μου δεν υπέκυψε, ο Σάββας τού είπε: “Σου είπα ψέματα, δεν σκότωσα εγώ την Αννυ”». Αναφερόμενος στη νύχτα που το άτυχο αγγελούδι έχασε τη ζωή του, ο πατέρας του Νίκι υποστήριξε ότι ο γιος του βρισκόταν σε ξενοδοχείο.

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika