Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΟΚ:ο πατέρας ΤΕΜΑΧΙΣΕ, ΕΒΡΑΣΕ και πέταξε στα σκουπίδα το πτώμα της μικρής Άννυς!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2314

ΣΟΚ:ο πατέρας ΤΕΜΑΧΙΣΕ, ΕΒΡΑΣΕ και πέταξε στα σκουπίδα το πτώμα της μικρής Άννυς!

Οι αρχές παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από τον κύκλο των δυο γονέων

Με τον χειρότερο τρόπο πέφτει η αυλαία στην υπόθεση της εξαφανισμένης 4χρονης Άννυς, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 27χρονος Σάββας βιολογικός πατέρας του παιδιού, βουλγαρικής καταγωγής, έχει συλληφθεί, μετά το αίμα που βρέθηκε στο διαμέρισμά του στη Μιχαήλ Βόδα και οι τελευταίες πληροφορίες πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ! Συγκεκριμένα αναφέρουν πως ο δράστης τεμάχισε και έβρασε το πτώμα της άτυχης μικρούλας, ενώ μερικά μέρη του σώματός της τα πέταξε στα σκουπίδια και άλλα τα πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής, με βάση συνδυασμό στοιχείων, τα οποία προέκυψαν τόσο από τη μαρτυρία ενός φίλου του 27χρονου φερόμενου ως δράστη της ανθρωποκτονίας, όσο και γενετικό υλικό, το οποίο βρέθηκε σε συγκεκριμένα σημεία στο σπίτι του.

Μάλιστα, ο φίλος του δράστη φέρεται να εμπλέκει και την μητέρα της Άννυ στην κατάθεσή του λέγοντας ότι γνώριζε και συγκάλυπτε.

Επίσης σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση έπαιξαν οι αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει στην ανάκριση, τόσο ο ίδιος ο πατέρας, όσο και η μητέρα της μικρής αλλά και μια φράση του. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχε πει στον ανακριτή: «Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη;».

Τις τελευταίες ώρες οι αρχές παίρνουν συνεχώς καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και γνωστούς των δυο γονέων προκείμενου να ξετυλίξουν το κουβάρι.

Υπενθυμίζεται ότι τα ίχνη της μικρούλας χάθηκαν το πρωινό της 21ης Απριλίου.

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

M M

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika