Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το σοκαριστικό βίντεο-καμπάνια, που δε θα σας αφήσει να οδηγήσετε ξανά μεθυσμένοι!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

article-2338000-1A37116A000005DC-29_1024x615_large

Το σοκαριστικό βίντεο-καμπάνια, που δε θα σας αφήσει να οδηγήσετε ξανά μεθυσμένοι!-ΒΙΝΤΕΟ

Τα τροχαία ατυχήματα, αρκετές φορές καταλήγουν να είναι και δυστυχήματα. Θεωρώ δεδομένο πως όλοι γνωρίζουμε τη διαφορά από το να χτυπήσεις έναν καθρέφτη αυτοκίνητου μέχρι να χτυπήσεις έναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν η αιτία του δυστυχήματος είναι το αλκοόλ!

Φανταστείτε πόσοι άνθρωποι θα ήταν εν ζωή ακόμα, εάν κάποιος ασυνείδητος οδηγός δεν είχε πιει πολύ και οδηγούσε πιο προσεκτικά. Πόσοι συνάνθρωποι μας, δε θα είχαν χάσει το χέρι, το πόδι τους, δε θα ήταν καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο εάν δεν είχαν πέσει θύματα ενός τροχαίου.

Οι Έλληνες έχουμε και μια τάση ως οδηγοί να… “αντέχουμε” το ποτό και να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι με 3-5-8 ποτήρια αλκοόλ μπορούμε να οδηγήσουμε! Μας ενδιαφέρει περισσότερο να γλιτώσουμε το αλκοτέστ, παρά να σκεφτούμε τον κίνδυνο να αφαιρέσουμε μια ανθρώπινη ζωή, που είναι και το πιο σημαντικό!

Μια καμπάνια αναπαριστά το τραγικό αποτέλεσμα που θα συναντούσαμε στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου μας, εάν οδηγούμε μεθυσμένοι ή έστω πάνω από το επιτρεπτό όριο. Το βίντεο τα λέει όλα, αρκεί να αφιερώσετε 50 δευτερόλεπτα από το χρόνο σας. Μετά αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε: πόσες φορές οδηγήσατε πιωμένοι, πόσους κινδύνους γλιτώσατε και μέχρι πότε η «Θεά-τύχη», θα είναι με το μέρος σας ….και με το μέρος των μελλοντικών σας θυμάτων!

Καλή εβδομάδα και στην υγεία μας …αλλά με μέτρο!

Βογιατζής Ηλίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

newsitamea

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika