Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για την φονική επίθεση των ροτβάιλερ στον 5χρονο-Τι είπε στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο άτυχος 5χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση από τα ροτβάιλερ, επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, ο 5χρονος έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα σε πρόσωπο και τράχηλο, γεγονός που επέφερε και τον τραγικό του θάνατο.

Επίσης τα πολλά δαγκώματα από τα ροτβάιλερ προκάλεσαν ισχυρά τραύματα και στα οστά του 5χρονου άτυχου αγοριού.

3

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας άσκησε ο εισαγγελέας Κοζάνης στον 72χρονο συνταξιούχο, ιδιοκτήτη των δύο σκύλων ράτσας ροτβάιλερ, που τραυμάτισαν θανάσιμα χθες στην αγροικία του ένα 5χρονο αγόρι που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του.

Ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού. Ορίστηκε προανάκριση για την έρευνα των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο θάνατο το 5χρονο αγοράκι, ενώ ο 72χρονος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος.

Οκτάχρονος τραυματίστηκε από σκύλο στην Πτολεμαΐδα

Χθες το βράδυ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε 8χρονο αγόρι, που ο συνοδός του δήλωσε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε από σκύλο. Ο νεαρός έφερε βαθύ θλαστικό τραύμα στο κάτω μέρος του ματιού, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς του έγινε συρραφή, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Ο νεαρός τραυματίστηκε από τον σκύλο, ράτσας Χάσκι, όταν προσπάθησε να παίξει μαζί του.

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou