Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Γιατρός κατηγορείται για δολοφονία 36χρονης – Τι συνέβη στο χειρουργείο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 Η Γεωργιανή ήταν εξαφανισμένη από την περασμένη Πέμπτη . Το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο. Ο γιατρός προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα της, αλλά τον εντόπισαν οι αρχές

Ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη κατηγορούμενος για τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας, το άψυχο σώμα της οποίας βρέθηκε σε απόκρημνη περιοχή στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η άτυχη γυναίκα – γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών – αγνοείτο από την προηγούμενη Πέμπτη, ενώ φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με τον κατηγορούμενο ως δράστη. Κατά την εξέταση του πτώματος ανιχνεύθηκε δόση αναισθητικού φαρμάκου, ενώ ο ιατροδικαστής εντόπισε και προθανάτια τραύματα στους γλουτούς κι άλλα μέρη του σώματος.

Η 36χρονη εκτιμάται ότι μία μέρα πριν δηλωθεί η εξαφάνισή της από τον σύζυγό της, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε προγραμματισμένη μικροεπέμβαση στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Την επέμβαση επρόκειτο να κάνει ο 38χρονος γιατρός, με τον οποίο επικοινωνούσε συστηματικά μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τηλεφωνικά.

Αναλύοντας το υλικό από το κύκλωμα καμερών στο χώρο εργασίας του, φαίνεται ότι ο γιατρός «φόρτωσε» το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του «Ιπποκράτειου», όπου εργαζόταν. Από εκεί κι έπειτα, εκτιμάται ότι ο φερόμενος ως δράστης αναζητούσε σημείο να εναποθέσει το πτώμα. Το κινητό του όμως φαίνεται να τον πρόδωσε, καθώς το στίγμα του εντοπίστηκε στην περιοχή μεταξύ Παλιουριού και Νέας Σκιώνης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Στην ίδια περιοχή βρέθηκε και το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και δόθηκε εντολή για την έκδοση εντάλματος σύλληψης. Τελικά ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού – πράξεις για τις οποίες καλείται να λογοδοτήσει σε ανακριτή.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika