Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΣΟΚ: Έφηβη πλήρωσε 5.000 λίρες για να της Ακρωτηριάσουν το Πόδι, εξαιτίας ενός Νυχιού που μεγάλωνε προς τα μέσα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Μία έφηβη που πέρασε «3 χρόνια στην κόλαση» εξαιτίας ενός νυχιού στο πόδι της που μεγάλωνε προς τα μέσα, πληρώσε για να ακρωτηριάσουν το πόδι της!

Η 19χρονη Hannah Moore αφαίρεσε το νύχι χειρουργικά το 2012 μετά από μήνες ταλαιπωρίας. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, ξεκίνησαν οι αφόρητοι πόνοι και το παραμικρό άγγιγμα στο δεξί της πόδι την άφηνε με δάκρυα στα μάτια, παρόλο που δεν είχε κανένα σημάδι μόλυνσης.

Οι γιατροί την διέγνωσαν με μια σπάνια κατάσταση: πολύπλοκο περιφερειακό σύνδρομο πόνου (CRPS), το οποίο μπορεί να προκληθεί από μικρές χειρουργικές επεμβάσεις.

Το πόδι της μαύρισε και έγινε φολιδωτό, όταν ξαφνικά μια τρύπα εμφανίστηκε στη μέση του ποδιού της.

Μετά από χρόνια αποτυχημένων θεραπειών, η εκπαιδευόμενη σεφ πήρε την γενναία απόφαση να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο και πλήρωσε 5.000 λίρς για να ακρωτηριάσει το πόδι της στις 18 Ιουλίου, παρά τις συμβουλές του γιατρού της να μην το κάνει.

Την προειδοποίησε ότι ο πόνος θα μπορούσε να επιστρέψει στο υπόλοιπο τμήμα του δεξιού ποδιού της, αλλά αποφάσισε ότι άξιζε το ρίσκο, αντί να συνεχίσει να υποφέρει.

1

Η νεαρή από το Stalbridge του Dorset, είπε ότι ήταν η καλύτερη απόφαση που έχει πάρει ποτέ στη ζωή της.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη τώρα που είχα το πόδι μου έχει ακρωτηριαστεί. Δεν ήμουν φοβισμένη, αλλά ενθουσιασμένη«, είπε. «Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης, είναι εκπληκτικό το πόσο άλλαξε η ζωή μου.»

Η Moore είπε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ της για το CRPS, έτσι ώστε όταν το πόδι της άρχισε να πρήζεται και να πονάει, θεώρησε πως επρόκειτο για λοίμωξη.

Ακόμη και μια κουβέρτα στο πόδι μου μου προκαλούσε αφόρητους πόνους. Τότε, μια μέρα κοίταξα το πόδι μου και είδα έναν μαύρο κύκλο. Μέσα σε λίγες εβδομάδες είχε μετατραπεί σε ένα σοβαρό έλκος που ήταν βασανιστικό. Τα έλκη είναι ένα σύμπτωμα του CRPS, ενώ κάτι τόσο απλό όσο μια μικρή γρατσουνιά μπορεί να χειροτερέψει την κατάσταση, καθώς το δέρμα δεν μπορεί να θεραπευθεί σωστά λόγω της έλλειψης παροχής αίματος στο πόδι μου. Οι γιατροί και οι ειδικοί με προειδοποίησαν ότι αν ακρωτηρίαζα το πόδι μου, αυτό θα μπορούσε να επαναφέρει τον πόνο στο ακρωτηριασμένο μου άκρο, αλλά αυτό ήταν ένα ρίσκο που ήμουν διατεθειμένη να πάρω. Εξαιτίας αυτού το NHS αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει την επέμβαση κι έτσι πλήρωσα 5.000 λίρς από την τσέπη μου.

2

3

Η Moore ήταν απόλυτα υγιής πριν επισκεφθεί τον γιατρό της λόγω νυχιών που μεγάλωναν προς τα μέσα και στα δύο της πόδια, το 2012.

Το αριστερό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της θεραπεύτηκε, αλλά μετά τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο δεξί δάχτυλο του ποδιού της, άρχισε να αισθάνεται όλο και περισσότερο πόνο.

4

5

Η Amanda Nelson, πρόεδρος και συνιδρυτής του CRPS-UK, δήλωσε: «το CRPS είναι μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, η οποία πλήττει το αγγειακό, το ανοσοποιητικό και το νευρικό σύστημα.»

 

 

Daily Mail,fanpage.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou