Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σοκ από τη μαρτυρία της μητέρα της 14χρονης: «Πώς ο παιδόφιλος άρπαξε, κούρεψε και κακοποίησε το παιδί μου!»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σοκ από τη μαρτυρία της μητέρα της 14χρονης: «Πώς ο παιδόφιλος άρπαξε, κούρεψε και κακοποίησε το παιδί μου!»

 Σοκ από τη μαρτυρία της μητέρα της 14χρονης: «Πώς ο παιδόφιλος άρπαξε, κούρεψε και κακοποίησε το παιδί μου!»

 

Όσο περνούν οι μέρες ξετυλίγεται το κουβάρι με τις ανατριχιαστικές πράξεις του 40χρονου παιδόφιλου του Περιστερίου, που είχε μετατρέψει το λευκό βαν του σε γκαρσονιέρα και βίαζε ανήλικα παιδιά.

Η μητέρα και ο παππούς της 14χρονης που έπεσε θύμα του παιδόφιλου με το βανάκι μίλησαν στην εκπομπή «Μία» του STAR.
Η μικρή είχε πάει να πάρει μια τυρόπιτα μέχρι το φούρνο και τότε την άρπαξε ο 40χρονος παιδεραστής. Tο φρικτό ήταν ότι την κούρεψε για να μοιάζει με αγόρι και μετά την κακοποίησε.

«Η εγγονή μου φοράει κουκούλα γιατί ντρέπεται», είπε ο παππούς της: «Η μικρή μας είδε και δεν μας αναγνώρισε».

Συγκλονισμένη η μητέρα της μίλησε για την κόρη της και για την αντίδρασή της όταν είδε τον παιδόφιλο στην τηλεόραση.

«Το κορίτσι μου τον είδε στην τηλεόραση και ξεσήκωσε όλο το σπίτι από τα κλάματα. Φώναζε, μαζεύτηκαν εδώ όλοι οι γείτονες. Έβλεπε ειδήσεις και άρχισε να κλαίει ξαφνικά και φώναζε. Τη ρωτάμε τι έπαθες; Και μας λέει: “Αυτός είναι που με κακοποίησε”, με πολύ κλάμα. Δεν μπορούσαμε να την συγκρατήσουμε. Και προχθές, πάλι τα ίδια. Είδε το αυτοκίνητο στην τηλεόραση, την άσπρη κλούβα, λέει: “αυτό είναι το αυτοκίνητο, σε αυτό ήμουν”…».

Αρχικά, μάλιστα, θεωρήθηκε πως ο 40χρονος προσέγγισε την μικρή μέσω Facebook, αλλά η μητέρα της ισχυρίζεται πως δεν έχει ίντερνετ και υπολογιστή στο σπίτι και την άρπαξε από το δρόμο.

«Την ημέρα που έγινε το κακό, μας ειδοποίησαν και πήγαμε στη ΓΑΔΑ. Βλέπω την κόρη μου και δεν την γνώρισα. Ένα άγριο πλάσμα ήταν, φοβισμένο, με κομμένα μαλλιά σαν αγορίστικα. Είχε μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση και αυτός της τα έκοψε τόσο κοντά να μοιάζει με αγόρι. Ένα πρωί πριν πάει σχολείο, πήγε στο φούρνο να πάρει μια τυρόπιτα. Άρχισε να περνά η ώρα και δεν επέστρεψε. Ανησυχήσαμε και αρχίσαμε να ψάχνουμε. Όλη την ημέρα δεν καταφέραμε να την βρούμε. Στις 12 το βράδυ μας παίρνουν τηλέφωνο από τη ΓΑΔΑ και μαθαίνουμε ότι την βρήκαν στο Περιστέρι. Ζήσαμε μεγάλο εφιάλτη. Η μικρή δεν γνώριζε, δεν μιλούσε, είχε πάθει σοκ. Θέλω να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε», είπε σοκαρισμένη η μητέρα.

 

 

iefimerida.gr

diaforetiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea