Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Σκύλος με Λεύκη δίνει χαρά σε παιδιά με την ίδια νόσο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Σκύλος με λεύκη δίνει χαρά σε παιδιά με την ίδια νόσο

Ο 13χρονος Rowdy δίνει μαθήματα – Δείτε τα βίντεο

«Χάρη σε εκείνους το αγόρι μου χαμογελάει ξανά». Με αυτές τις λέξεις είπε μια μητέρα το μεγάλο ευχαριστώ της στους ιδιοκτήτες ενός σκύλου που πάσχει από λεύκη.

Ο 8χρονος Carter από το Αρκάνσας και η 10χρονη Ava από τον Καναδά έχουν επίσης λεύκη. Είχαν όμως και την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Rowdy, ένα λαμπραντόρ ριτρίβερ, τον επονομαζόμενο White Eyed Dog.

Ο 13χρονος Rowdy έχει επίσης διαγνωστεί με λεύκη και βοηθά παιδιά με τη νόσο να εξοικειωθούν με αυτό που τους συμβαίνει και να μη χάσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η ιδιοκτήτρια του Niki ήταν για καιρό σε επικοινωνία με τους γονείς τους Carter. Την Κυριακή ανέβασε στο Facebook ένα βίντεο με τη γνωριμία τους.

Ακόμα ένα βίντεο ανέβηκε χθες, όταν ο Rowdy γνώρισε την Ava και τη μητέρα της.

Όπως περιέγραψε η μητέρα του Carter στο BBC, μετά τη γνωριμία τους ο γιος της έκανε στροφή «180 μοιρών» και δήλωνε περήφανος για τον εαυτό του.

«Θα μπορούσαν να λένε απλώς πως έχουν έναν cool σκύλο αλλά εκείνοι το προχώρησαν και αποφάσισαν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους» έγραψε η μητέρα του Carter για τους ιδιοκτήτες του Rowdy. «Χάρη σε εκείνους το αγόρι μου χαμογελάει ξανά, είναι περήφανος μιλώντας για τη λεύκη. Αυτή η ιστορία όμως δεν αφορά μόνο τη λεύκη. Ο Rowdy μας δίδαξε τον ορισμό της ομορφιάς, ανεξάρτητα από το πώς είναι η εξωτερική μας εικόνα. Μας δίδαξε τη συμπόνοια για τους άλλους και την ταπεινότητα».

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεγγίνα Μακέδου: Η γυμναστική με κράτησε όρθια όταν έκανα χημειοθεραπείες"

Efi Nika

13χρονος νίκησε σπάνια μορφή καρκίνου και κέρδισε μια 2η ευκαιρία στη ζωή

Efi Nika

Η Ελλάδα προσεύχεται – Γονείς προσέξτε: Νόμιζαν ότι η 16χρονη κόρη τους είχε απλή ίωση και βρήκαν εγκεφαλίτιδα

Efi Nika