Newsitamea.gr
ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι – Συνδυασμός που μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

34

Σκόρδο, μηλόξυδο και μέλι – Συνδυασμός που μπορεί να θεραπεύσει πολλές ασθένειες.

Το σκόρδο, το ξύδι μηλίτη (μηλόξυδο) και το μέλι αποτελούν ένα μοναδικό συνδυασμό που έχει αποδειχθεί ιατρικά για τη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, όπως ο καρκίνος, η αρθρίτιδα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, το άσθμα, τη στειρότητα, τα έλκη, τα κρυολογήματα, τα λοιμώδη νοσήματα κ.τ.λ. Αυτός ο συνδυασμός ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τη χοληστερόλη.

Τελευταίες έρευνες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά αυτού του συνδυασμού προστατεύουν ενάντια σε πολλές μορφές καρκίνου. Οι ασθενείς που κατανάλωναν αυτό το φάρμακο νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι έχει αποδειχθεί ότι μειώνει δραματικά την υψηλή πίεση του αίματος και της χοληστερόλης σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

miloxudo_

Διαβάστε αυτή τη συνταγή για την αντιμετώπισή τους.

Συστατικά που απαιτούνται:

1 φλιτζάνι ξύδι μηλίτη (μηλόξυδο)

1 φλιτζάνι μέλι

8 σκελίδες σκόρδο

Μέθοδος παρασκευής:

Βάλτε το μηλόξυδο, το σκόρδο και το μέλι σε ένα μπλέντερ και ανακατέψτε τα καλά. Κρατήστε το φάρμακο στο ψυγείο, αλλά όχι για περισσότερο από 5 ημέρες γιατί μετά θα χαλάσει.

Θα πρέπει να πίνετε δύο κουταλιές της σούπας από αυτό το φάρμακο. Αναμείξτε το με λίγο νερό ή χυμό. Καταναλώστε το νωρίς το πρωί με άδειο στομάχι.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συμβουλεύεστε τον γιατρό σας ! Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας newsitamea.gr έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα .Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει ν’ απευθύνεστε στον γιατρό σας που είναι ο πλέον αρμόδιος για να σας δώσει θεραπεία ή συμβουλές για την περίπτωσή σας. Επιπλέον, μην παίρνετε φάρμακα χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας και ούτε να τροποποιείτε τις θεραπείες που σας δίνει χωρίς να τον ενημερώνετε. Το newsitamea.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα συμβεί που να έχει σχέση με πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες αυτές. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.

 

Γ.Δ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σούπερ φρούτο που απογειώνει τις αθλητικές επιδόσεις – Ιδανικό για δρομείς

Efi Nika

5 μυστικά για νυχτερινό snacking χωρίς ενοχές

Efi Nika

«Σημασία έχει τι τρως, όχι κάθε πότε τρως»: Ένας καθηγητής εξηγεί τι να προσέχουμε στη διαλειμματική νηστεία

Efi Nika