Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας» στο Μέγαρο Μουσικής

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

floga2_533_355

Συναυλία για τα παιδιά με καρκίνο της «Φλόγας» στο Μέγαρο Μουσικής

Σε πολλούς δεν περισσεύουν χρήματα, αλλά κάποιες προσπάθειες αξίζει να τις στηρίζουμε από το υστέρημά μας. Την ζεστή αγκαλιά του κόσμου εν μέσω κρίσης αναμένουν τα παιδιά με καρκίνο του συλλόγου «Φλόγα» στη συναυλία που διοργανώνουν την 1ηΑπριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Στη συναυλία, που σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του δραστήριου «Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, Φλόγα» θα ακουστούν ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας  (MSO of Athens)  και της Νεκταρίας Καραντζή.

Οι γονείς των παιδιών που νοσούν, δυστυχώς, δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Τον χρόνο που ζητά η πολιτεία για να καλύψει βασικές ελλείψεις στη δημόσια υγεία. Όπως λένε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά ΤΩΡΑ νοσούν».

”Εμείς οι γονείς, εδώ στη  Φλόγα,  συνεχίζουμε  το δικό μας  αγώνα στη μέση της κρίσης», αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι γονείς- μέλη της «Φλόγας».

«Αυτό που ζητούμε είναι  αξιοπρεπή ιατρική φροντίδα,  για να πετύχουμε  την ίδια την επιβίωση των παιδιών μας,   την  οποία οι σημερινές συνθήκες δεν επιτρέπουν στην πολιτεία να παρέχει.
Είμαστε οι γονείς των παιδιών και στις σημερινές  τραγικές αυτές ελλείψεις της  δημόσιας  υγείας , δε μπορούμε να παραμείνουμε θεατές.  Δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για λόγια και αναμονή υλοποίησης υποσχέσεων. Τα παιδιά ΤΩΡΑ  νοσούν,  ΤΩΡΑ  πρέπει να έχουν το σωστό διαγνωστικό / ακτινοθεραπευτικό  εξοπλισμό  σε συνδυασμό με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό,  που θα τους δώσει πίσω τη ζωή και την υγεία τους.
Σε αυτές ακριβώς τις ελλείψεις και σε όποια άλλη επείγουσα ανάγκη προκύψει,  είμαστε εκ των πραγμάτων  υποχρεωμένοι  να συμμετέχουμε και να συντηρούμε  τη δημόσια υγεία.
Η δυνατότητα αυτή της συμμετοχής στην ίαση των παιδιών μας  οφείλεται αποκλειστικά σε σας, και μόνο σε σας. Ιδιώτες και φορείς που τόσα χρόνια βρίσκεστε δίπλα μας.
Σας καλούμε, λοιπόν, να στηρίξετε το έργο μας για ακόμα μια φορά.
Σας περιμένουμε στη συναυλία της  1ης  Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.  Η μαζική συμμετοχή και παρουσία σας θα βοηθήσει ουσιαστικά  και ηθικά τους στόχους μας.
Σας ζητούμε να συμμετέχετε στην εξαιρετική αυτή βραδιά και να συμμετέχετε στην  προσευχή των  παιδιών μας καθώς τα ίδια τα παιδιά θα συνοδεύσουν με ολιγομελή χορωδία τη Συμφωνική Ορχήστρα  (MSO of Athens) υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης πιανίστα, συνθέτη και αρχιμουσικού Βασίλη Τσαμπρόπουλου και σολίστ την κορυφαία ερμηνεύτρια βυζαντινής Υμνωδίας, Νεκταρία Καραντζή, στους ύμνους της Μεγάλης Παρασκευής  από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών», καταλήγουν.

 

Είναι για πολύ καλό σκοπό…

 

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea