Newsitamea.gr
AMEA news SPORT AMEA

Συμμετοχή Αθλητών S.O. Π.Ε. Εύβοιας σε Φεστιβάλ Αγώνων στη Κέρκυρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

4567

Θέμα: Συμμετοχή αθλητών Special Olympics Π.Ε. Εύβοιας στη Κέρκυρα για τις εκδηλώσεις για την 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy Shriver

Τα Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα λάβουν μέρος στη Κέρκυρα ,
στο Φεστιβάλ Αθλημάτων Special Olympics,στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 7η Παγκόσμια Ημέρα Eunice Kennedy- Shriver .

Οι αθλητές που αγωνισθούν :

στο άθλημα του Bocce
Κατερίνα Κόντου
Γιώργος Μιχαηλίδης

στο άθλημα του Judo
Γιώργος Μιχαηλίδης

Συνοδός Προπονητής Στέλιος Τσάπατος

στην αποστολή θα συμμετέχει και η Ειρήνη Μερτζιάνη

Για 7η συνεχή χρονιά, τα Special Olympics γιορτάζουν παγκοσμίως την Ημέρα Eunice Kennedy Shriver (EKS Day), για να τιμήσουν τη μνήμη της ιδρύτριας τους , που αφιέρωσε τη ζωή της για να διδάξει και ότι καμιά σωματική ή διανοητική αναπηρία δεν μπορεί να κάμψει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.

Η Ημέρα Εορτασμού της Eunice Kennedy Shriver (EKS Day) έχει ενταχθεί στο επίσημο πρόγραμμα δράσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 2016 [EWοS]#Be Active. Στόχος η διάδοση των ευγενών αρχών του παγκόσμιου κινήματος των Special Olympics σ’ όλη την Ελλάδα ώστε να διευρυνθούν οι αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των S.O. Hellas.

Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια θα πραγματοποιηθούν στη Κέρκυρα δράσεις για να εμπλέξουν ανθρώπους όλων των ηλικιών με σκοπό να ακολουθήσουν το φωτισμένο παράδειγμά της και μέσα από τις παράλληλες Δράσεις που έχουν προγραμματιστεί , στα πλαίσια αυτού του εορτασμού με θέμα «Let’s Change The Game» στοχεύεται και η προαγωγή των δικαιωμάτων των Ατόμων με διανοητική αναπηρία μέσα στον αθλητικό χώρο και μέσα στο κοινωνικό σύνολο.

Η οικογένεια των Special Olympics Hellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον: Δήμο Κερκυραίων για τη συνεργασία, στον ΧΟΡΗΓΟ Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, στον ΥΠΟΣΤΗΡΗΧΤΗ Coca Cola Τρία Έψιλον και τους ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Τοπική Επιτροπή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika