Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει το βίντεο της Νικολούλη στην υπόθεση με θύμα τον Τάκη Βαζακόπουλο για τον δολοφόνο της Σαντορίνης!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Η υπόθεση με θύμα τον Τάκη Βαζακόπουλο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Σαντορίνης.

Δύο μήνες μετά την εξαφάνιση του άτυχου μουσικού στη Σαντορίνη τον Οκτώβριο του 2014, η εκπομπή, «Φως στο τούνελ» ήρθε σε επαφή με τον τότε ύποπτο φίλο του αγνοούμενου, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τότε, προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει την έρευνα στρέφοντας την σε άλλες κατευθύνσεις. Δεν δίσταζε να κατηγορεί την οικογένεια του νεκρού φίλου του, αλλά και τον ίδιο, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε και “μ…”

Αρχικά ισχυριζόταν πως ο Τάκης βρισκόταν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γαλλία επειδή είχε ερωτευτεί μια κοπέλα που είχε γνωρίσει το καλοκαίρι στο μαγαζί που δούλευε.

Ο ύποπτος τότε φίλος, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ρίξει τις ευθύνες για την εξαφάνιση στην οικογένεια του άτυχου νέου. Αντί να εκφράσει ένα λόγο συμπόνιας, όπως θα έκανε κάθε πραγματικός φίλος, δε δίσταζε να κατηγορεί την οικογένεια ακόμα και μπροστά στη θεία του Τάκη, που καθημερινά έδινε αγώνα για να μάθει κάτι για την τύχη του.

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika