Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονίζει το μοντέλο με την λεύκη: Η ΦΩΤΟ.. και το μήνυμα που έγινε… viral!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

montelo_me_tin_lefki

Μία φωτογραφία και ένα συγκλονιστικό μήνυμα το οποίο έχει γίνει viral δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο με την λεύκη, Γουίνι Χάρλοου.

Η 22χρονη καλλονή, η οποία είναι ένα από τα πιο hot μοντέλα στον κόσμο, έβγαλε μια selfie μπροστά στον καθρέφτη φορώντας μόνο τα εσώρουχά της και ενθάρρυνε τους followers της να νιώθουν αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

 

Confidence doesn’t eliminate insecurities, and insecurities don’t mean you’re not confident 💕 #human

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ♔Winnie♔ (@winnieharlow) στις

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Η αυτοπεποίθηση δεν εξαλείφει τις ανασφάλειες και οι ανασφάλειες δεν σημαίνουν ότι δεν έχετε αυτοπεποίθηση».

3908865E00000578-3821268-image-a-13_1475580102142.jpg

Η Χάρλοου, η οποία διαγνώστηκε με λεύκη στην ηλικία των τεσσάρων ετών και έχει αντιμετωπίσει bullying για την εμφάνισή της στο παρελθόν, συγκίνησε τους fans της, με τα μηνύματα και τα likes να πέφτουν «βροχή» στον λογαριασμό  της στο Instagram.

.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika