Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει ο θάνατος μυστήριο 8χρονου αγοριού!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

40

Συγκλονίζει ο θάνατος μυστήριο 8χρονου αγοριού!!!

 

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Ιταλίας μετά τον μυστήριο θάνατο του 8χρονου Αντρέα Λόρις Στιβάλ.

Το άτυχο παιδί είχε βρεθεί νεκρό σε χαντάκι έξω από τη Ραγκούζα της Σικελίας, έχοντας εξαφανιστεί λίγο αφού τον πήγε η μητέρα του στο σχολείο.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, στις οκτώ, η 25χρονη μητέρα του Αντρέα Λόρις Στιβάλ τον πήγε στο σχολείο του στην κωμόπολη Σάντα Κρότσε Καμερίνα, έξω από την Ραγκούζα της Σικελίας. Η μητέρα τον άφησε στο σχολείο και έφυγε, αλλά το παιδί -σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία- δεν μπήκε ποτέ μέσα.

Εικόνες από κάμερες αρτοπωλείου που βρισκόταν στην πορεία προς το σχολείο κατέγραψαν την μητέρα με τον μικρό να πηγαίνουν προς την κατεύθυνση του σχολείου: Αυτό είναι και το τελευταίο επιβεβαιωμένο ίχνος του μικρού.

Όταν γύρισε για να τον πάρει νωρίς το μεσημέρι, έγινε αντιληπτή η απουσία του. Κάτοικοι και αστυνομία ξεκίνησαν να ψάχνουν το παιδί και τελικά, στις πέντε το απόγευμα του Σαββάτου, κυνηγός που είχε πάρει εθελοντικά μέρος στην έρευνα βρήκε την σορό του οκτάχρονου σε ένα τσιμεντένιο χαντάκι, βάθους παραπάνω από δύο μέτρων, στην άκρη επαρχιακής οδού.

Το σημείο απέχει πλέον των τριών χιλιομέτρων από το σχολείο του μικρού. Όταν βρέθηκε η σορός του, βρισκόταν ήδη σε νεκρική ακαμψία και θεωρείται πως ο θάνατός του επήλθε αργά το πρωί ή νωρίς το μεσημέρι -τα δύο στοιχεία καθιστούν σχεδόν αδύνατο το ούτως ή άλλως μάλλον απίθανο ενδεχόμενο να έφτασε το παιδί με τα πόδια στο σημείο.

Η εισαγγελία έχει ανοίξει -προληπτικά όπως τονίζει- έρευνα για ανθρωποκτονία, η πρώτη νεκροψία δεν έδωσε πολλά στοιχεία αλλά αρκετοί μιλούν ανοικτά για φόβο πως το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν πεθάνει.

 

Πηγή: tanea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρέθυμνο: αστυνομικός έσωσε 6χρονη και τον μπαμπά της από βέβαιο πνιγμό

Penni Syggrou

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika