Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει ο 17χρονος που αυτοκτόνησε γιατί ένιωθε κορίτσι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

leilah708

Συγκλονίζει ο 17χρονος που αυτοκτόνησε γιατί ένιωθε κορίτσι

Την περασμένη Κυριακή η Λέιλα Αλκορν, μια έφηβη 17 ετών από το Οχάιο των ΗΠΑ, έπεσε στις ρόδες ενός φορτηγού γιατί είχε γεννηθεί Τζόσουα.

Οι γονείς του αρνήθηκαν να δεχτούν οποιαδήποτε αλλαγη συμπεριφοράς εκ μέρους του και ο έφηβος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω του ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο γράμμα το οποίο ήταν προγραμματισμένο να βγει στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό του αλλά έγινε ήδη viral στο διαδίκτυο.
leelah-alcorn-josh1

leilah2

«Για να πω τα πράγματα απλά αισθάνονται σαν κορίτσι κλεισμένο σε σώμα αγοριού και αισθάνομαι έτσι από την ηλικία των 4 ετών. Δεν ήξερα ότι υπήρχε λέξη για να περιγράψω αυτό που ένιωθα. Δεν ήξερα επίσης ότι είναι δυνατόν ένας άνδρας να γίνει γυναίκα. Δεν είπα τίποτα σε κανέναν και συνέχιζα να κάνω το αγόρι για να μην ξεχωρίζω» γράφει.
«Οταν έγινα 14 ετών έμαθα τι σημαίνει να είναι κάποιος διαφυλικός και έκλαψα από χαρά. Μετά από δέκα χρόνια σύγχισης έμαθα επιτέλους ποιός ήμουν. Αμέσως πήγα και μίλησα στη μητέρα μου η οποία αντέδρασε με πολύ αρνητικό τρόπο λέγοντάς μου ότι περνάω μια φάση, ότι δεν γινόμουν ποτέ πραγματικά κορίτσι και ότι ο Θεός δεν κάνει λάθος ενώ εγώ ναι».
Ο νεαρός αποφασίζει να πει στους συμμαθητές του ότι είναι ομοφυλόφιλος και όχι διαφυλικός. «Η αντίδραση των φίλων μου ήταν θετική αλλά οι γονείς μου ήταν πολύ στενοχωρημένοι. Είχαν την εντύπωση ότι χάλαγα την εικόνα τους και ότι τους έφερνα σε δύσκολη θέση. Ηθελαν να γίνω ένα αγόρι καλός χριστιανός όπως πρέπει…».

leilah02

 

www.iefimerida.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika