Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκλονίζει η μητέρα της Ασπασίας: Της είπε σ’αγαπώ και την πυροβόλησε!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

aspasia

Συγκλονίζει η μητέρα της Ασπασίας: Της είπε σ’αγαπώ και την πυροβόλησε!

Ήταν 12 Αυγούστου του 2013,  όταν στο κέντρο του Άργους η 17χρονη τότε Ασπασία πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο της τον πατέρα και μετά εκείνος αυτοκτόνησε, αφήνοντας πίσω του ένα σημείωμα. Με αυτό τον φρικτό τρόπο ήθελε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της Ασπασίας, Σπυριδούλα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε στο κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας στη Λάρισα, όπου τα τελευταία χρόνια η 20χρονη σήμερα Ασπασία δίνει τη δική της μάχη για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η κάμερα της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», βρέθηκε στο δωμάτιο της Ασπασίας. Η μητέρα της μαζί με τον σύντροφό της μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν τότε αλλά και για τη ζωή τους σήμερα.

«Με πήρε τηλέφωνο ο σύντροφός μου και μου είπε ότι πυροβόλησαν κάποια κοπέλα στο κέντρο, σκέφτηκα αμέσως την Ασπασία», εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της, Σπυριδούλα και προσθέτει: «Μέσα σε ένα λεπτό άλλαξε όλη μου η ζωή!».

«Δεν άξιζε αυτό το παιδί, αυτή την τύχη, να είναι καθηλωμένο σε ένα κρεβάτι! Ήμασταν 20 χρόνια μαζί αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνει αυτό στο παιδί μας» λέει και περιγράφει την τραγική ημέρα που ο πρώην σύζυγός της πυροβόλησε το παιδί τους.

«Μέχρι και την τελευταία στιγμή της είπε ”σ’αγαπώ”, έτσι μου είπαν. Της είπε ”σ’αγαπώ” και την πυροβόλησε!» είπε.

Η Σπυριδούλα και η Ασπασία όμως δεν είναι μόνες. Έκτος από τον απλό κόσμο που έχει σταθεί στο πλευρό τους αυτά τα δυόμιση χρόνια, βρίσκεται ο σύντροφος της Σπυριδούλας.

Ήταν ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά πριν την μοιραία συνάντηση με τον πατέρα της. Μάλιστα, όπως ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, δεν της είπε ποτέ πόσο φοβόταν για την ζωή της.

«Ήμουν ο άνθρωπος που την είδα τελευταίος, η Ασπασία έβγαινε από το ασανσέρ και εγώ έμπαινα και τότε ήθελα να την γυρίσω πίσω ενστικτωδώς, και μέσα στο ασανσέρ σκέφτηκα ”ποιος είμαι εγώ που δεν θα την αφήσω να πάει να δει τον πατέρα της’’ και αυτό ήταν το μοιραίο μου λάθος».

Ο Κώστας δουλεύει μακριά από την Λάρισα όμως βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα κορίτσια του: «Η απόσταση που διανύω κατά μέσο όρο είναι τουλάχιστον 4.000 χλμ τον μήνα για να έρθω να δω τα κορίτσια μου. Δεν το κάνω από υποχρέωση, το κάνω από πολλή αγάπη για την Ασπασία και την Σπυριδούλα».

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea