Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η συγκλονιστική παραδοχή από τη Νανά Καραγιάννη: «Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ‘’λιώνω’’»

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

26c51ce

Η συγκλονιστική παραδοχή από τη Νανά Καραγιάννη: «Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ‘’λιώνω’’»

Η Νανά Καραγιάννη έχει μιλήσει πολλές φορές για την περιπέτεια της υγείας της.

Το να έρχεσαι αντιμέτωπος με την νευρική ανορεξία σίγουρα δεν είναι εύκολο, όταν το συνειδητοποιήσεις. Όπως όλα δείχνουν, η Νανά Καραγιάννη άρχισε ν’ αντιληφθεί ότι η νευρική ανορεξία της «χτύπησε την πόρτα».

«Ήμουν ευχαριστημένη με την εμφάνισή μου. Δεν αισθανόμουν «καλλονή», δεν είχα άλλωστε ποτέ αυτοπεποίθηση με την εικόνα μου, αλλά δεν ανησυχούσα για να την αλλάξω. Ήμουν κανονική σε βάρος ή και λίγο παραπάνω, αλλά δεν είχα μπει στη διαδικασία να κάνω δίαιτα», εξήγησε στο people και συνέχισε:

«Έγινε εντελώς ασυναίσθητα. Συζητώντας αργότερα με τους γιατρούς, διαπιστώσαμε ότι η αιτία βρίσκεται σε θέματα που δεν είχα επεξεργαστεί με τον εαυτό μου. Οικογενειακά ζητήματα, διάφορες στενοχώριες που δεν είχα εκφράσει. Μια κατάσταση συσσωρευμένων προβλημάτων, που σε μένα ξέσπασε μ’ αυτό τον τρόπο. Άλλοι οδηγούνται στην κατάθλιψη, στα ναρκωτικά ή στον αλκοολισμό.

Σταδιακά μείωνα τις ποσότητες του φαγητού, χωρίς να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή, δεν έδινα σημασία. Μετά, κολακευόμουν. Σκεφτόμουν «Τι ωραία! Αδυνατίζω χωρίς να το προσπαθώ». Έβλεπα ότι τα ρούχα άρχισαν να μου πέφτουν, αλλά ένιωθα πιο όμορφη. Άργησα πολύ να καταλάβω ότι ”λιώνω”»

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρπαξε τον σταυρό και την χτύπησε: Χαμός σε κηδεία πάνω από τον τάφο του νεκρού, ο αδερφός τσακώθηκε με τη νύφη – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πελώριο, πιο μεγάλο και από ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το νέο υπερκατάστημα των ZARA που ανοίγει άμεσα στην Αθήνα

Efi Nika

Κακά μαντάτα για όσους έχουν Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank: Όποιος μπαίνει στην τράπεζα… πληρώνει – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika