Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκλονιστική μαρτυρία δυο γονιών: Δεν θα κάναμε παιδιά αν ξέραμε ότι θα πεθάνουν νωρίς

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

c813fc

Συγκλονιστική μαρτυρία δυο γονιών: Δεν θα κάναμε παιδιά αν ξέραμε ότι θα πεθάνουν νωρίς

Οι Nicola και Ian Elson είναι δυο τρυφεροί γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους όσο τίποτα άλλο στη η. Ωστόσο για πάντα θα ζουν με τις ενοχές τους. Θα ζουν με μια αλήθεια που δεν γνώριζαν πριν φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους, την Connie 5 ετών και τον Joe 3 ετών, που είναι καταδικασμένα να πεθάνουν νωρίς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα άρχισε να παρατηρεί μια περίεργη συμπεριφορά της κόρης της. Ενώ ήταν ένα παιδί με μεγάλες ικανότητες ξαφνικά άρχισε να απομονώνεται και να παρουσιάζει όπως έχει πει η ίδια μια πιο παράλογη συμπεριφορά.

Η επίσκεψη στον γιατρό τους επιφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη. Μετά από μια σειρά ιατρικών εξετάσεων οι γιατροί κατέληξαν ότι η Coonie πάσχει από μια σπάνια και ανίατη διαταραχή που ονομάζεται Μεταχρωματική λευκοδυστροφία ή MLD με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τυφλωθεί, να παραλύσει και να πεθάνει πρόωρα.

Μάλιστα οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι η Connie κληρονόμησε αυτή τη νόσο από τους ίδιους. Επειδή οι γονείς ήταν φορείς αυτού του γονιδίου, και ο γιός τους είχε μια στις τέσσερις πιθανότητες να παρουσιάσει την ίδια νόσο. Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι και ο μικρός Joe έχει MLD.
Οι γονείς συγκλονισμένοι από αυτή την σπάνια ασθένεια που έχουν τα παιδιά τους, δεν μπορούν να σκεφθούν πώς θα είναι η ζωή τους χωρίς αυτά. Οι ενοχές του είναι μεγάλες μια και σκέφτονται ότι αυτοί είναι η αιτία που θα τους προκαλέσουν τόσο πόνο καθώς δεν γνώριζαν ότι ήταν φορείς αυτής της σπάνιας νόσου.

Όπως δήλωσαν σε συνέντευξή τους, νόμιζαν ότι είχαν την τέλεια οικογένεια και αν ήξεραν ότι τα παιδιά που θα έφερναν στον κόσμο θα υπέφεραν και θα πέθαιναν πρόωρα τότε δεν θα είχαν κάνει ποτέ παιδιά.

 

Ειρήνη Αρβανίτη/ www.queen.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λατρεμένη ανιψούλα, πήγε τον vεκρό θείο της σε τράπεζα με το καροτσάκι για να υπογράψει δάνειο 3.000 ευρώ – BINTEO

Efi Nika

Μπαμπάς δίνει από μωρό στον γιο του βιβλία αντί για tablet, και να το αποτέλεσμα… – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Υποκλίθηκαν όλοι: 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο πήγε στο “Ταλέντο” και μάγεψε με το ταλέντο και τη δύναμη ψυχής του

Efi Nika