Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ από ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ: “Ο Καρκίνος τα άλλαξε όλα. Τώρα πια…”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια πραγματική κατάθεση ψυχής κάνει σε συνέντευξή της στην Mirror το πρώην πια κουνελάκι του Playboy, Brit Kerri Parker.

H 30χρονη Kerri τον προηγούμενο Φεβρουάριο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο. Η εγχείρηση πήγε πολύ καλά αλλά η Kerri αμέσως μόλις ξύπνησε ήταν ένας πραγματικά άλλος άνθρωπος!
“Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήμουν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Φωτογραφίσεις, η έπαυλη του Χιου Χέφνερ, συμμετοχή σε ταινίες, παρέα με τους πιο πλούσιους άνδρες του Λονδίνου και του Λος Άντζελες. Πλέον απολαμβάνω το να μένω σπίτι περισσότερο από κάθετί στον κόσμο!” παραδέχεται και συνεχίζει “Μετά την εγχείρηση ήταν σαν να μου έκανα μεταμόσχευση μυαλού! Οι γεύσεις μου φαίνοταν καλύτερες, εκτίμησα πιο πολύ τους φίλους και αντί να βγω για ένα ποτό προτιμώ ένα φλυτζάνι τσάι. Πραγματικά το απολαμβάνω”

Kerri Parker and Hugh Hefner

 

“Aκόμη θυμάμαι όταν ήμουν 23 ετών, να μου ζητά ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο να βγούμε. Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζώης μου. Πλέον απολαμβάνω περισσότερο να κάθομαι στον καναπέ μου και να βλέπω τηλεόραση!”

 

Kerri Parker

 

athensmagazine.gr

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Ελπίζουμε σε θαύμα»: Εφιάλτης για 13χρονη, τυφλώθηκε από ένα λάθος που κάνουμε όλες με τις βαφές μαλλιών – ΦΩΤΟ

Efi Nika