Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Η πράξη καλοσύνης ενός αστυφύλακα προς άτομο με αναπηρία που έγινε viral στο διαδίκτυο (Φώτο)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

12

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Η πράξη καλοσύνης ενός αστυφύλακα προς άτομο με αναπηρία που έγινε viral στο διαδίκτυο (Φώτο) 

Αστυνόμος να βοηθάει έναν ανάπηρο άνδρα … αυτή είναι η αγάπη για την ανθρωπότητα !

” Μια απλή πράξη ευγένειας  ενός αστυφύλακα προς άτομο με αναπηρίες καταγράφεται στη φωτογραφική μηχανή” 

Ένας αστυνομικός του τμήματος της κομητείας  Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια πρόσφατα συνελήφθη σε πράξη …ευγένειας.

12

13

14

Ένας άντρας,  ονόματι κύριος Χάστον , οδηγούσε στο δρόμο Μπίερ Βάλλε’υ’ την προηγούμενη βδομάδα,όταν παρατήρησε έναν αξιωματικό να κάθεται σ’ένα παγκάκι δίπλα από έναν ηλικιωμένο κύριο σε αναπηρικό καρότσι, σύμφωνα με μια ανακοίνωση στη σελίδα του facebook του τμήματος της κομητείας του Σαν Μπερναντίνο . Ο Χάστον γύρισε το αυτοκίνητο για να δει καλύτερα τη σκηνή και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του αστυνομικού Σιμς να υποβάλει σεβασμό στον άνδρα απλώς κάνοντας του παρέα και μετά βοηθώντας τον να μπεί στο λεωφορείο.

‘’Η σκηνή με έκανε να πιστέψω ότι ο αστυφύλακας απέδιδε τιμή και σεβασμό σ’αυτόν τον κύριο,όπως θα έκανε ένας φίλος, πιθανά κρατώντας του παρέα,καθώς περίμενε το λεωφορείο να φτάσει’’,έγραψε ο Χάστον σε ένα γράμμα που έστειλε στο διοικητή του τμήματος Βίκτορβιλ .” Σας ευχαριστώ , κύριε , για την ακεραιότητα αυτού του ανθρώπου που βρίσκεται υπό την επιθεώρησή σας . Μπράβο! Ευχαριστώ , κύριε αξιωματικέ Σιμς , για την υπηρεσία σας” .

Σ’έναν κόσμο όπου άνθρωποι με αναπηρίες πολύ συχνά παραγκωνίζονται,ήταν μια απλή αλλά όμορφη χειρονομία.

Το ακόλουθο γράμμα και οι φωτογραφίες εστάλησαν στο διοικητή του τμήματος Βίκτορβιλ . Δε θα πούμε τίποτα και θα σας αφήσουμε να το διαβάσετε.

Αγαπητέ κύριε,

Το όνομά μου είναι Χάστον και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη σύντομη ιστορία που αφορά ένα αστυνομικό σας ,τον κύριο Σιμς. Ταξίδευα δυτικά κατευθυνόμενος στο δρόμο Μπίερ Βάλλε’υ’ γύρω στις 11:00 σήμερα το πρωί και παρατήρησα ένα αστυνόμο να κάθεται σε στάση λεωφορείου δίπλα σ’έναν ηλικιωμένο κύριο με αναπηρικό καρότσι.Η σκηνή μ’έκανε να πιστέψω ότι ο αστυνόμος απέδιδε τιμή και σεβασμό σ’ααυτόν τον κύριο,όπως θα έκανε περίπου ένας  φίλος απλώς κρατώντας του παρέα, ένω περίμενε το λεωφορείο να έρθει.Δεν ήμουν βιαστικός και έκανα στροφή μέσα από μποτιλιάρισμα…. Μ’αρέσουν πολύ σκηνές σαν κι αυτή . Σας ευχαριστώ ,κύριε,για την ακεραιότητα αυτού του ανθρώπου που βρίσκεται υπό την επιθεώρησή σας.Μπράβο! Ευχαριστώ , κύριε αξιωματικέ Σιμς ,για την υπηρεσία σας.

Έχω μια απορία Πού είναι τα κανάλια,όταν προσφέρονται τέτοιες υπηρεσίες;

Να είστε ασφαλείς και να μείνετε έτσι.

Κύριος Χάστον.

Ευχαριστούμε, κύριε Χάστον, που πήγατε πάνω και πέρα από όλα για να γίνετε μάρτυρας αυτής της πράξης και εκτιμούμε ειλικρινά την υποστήριξή σας και το γράμμα που λάβαμε.

 

The below letter and pictures were sent in to our watch commander at the Victorville Station, we’ll say no more and let…

Posted by San Bernardino County Sheriff’s Department on Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

 

Επιμέλεια : Μ. Σοφία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δραματική αύξηση στις νευρολογικές παθήσεις, που οδηγεί σε αναπηρίες και άλλες ασθένειες!

Βογιατζής Ηλίας

Της ακρωτηρίασαν και τα 2 πόδια: Άσχημα νέα για την 20χρονη φοιτήτρια στην Πάτρα που κατέρρευσε μέσα στη Σχολή της

newsitamea

Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη του αδικοχαμένου γιου του – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika