Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το συγκινητικό γράμμα μιας έφηβης προς τον μπαμπά της. Θα χρειαστείτε αρκετά χαρτομάντηλα!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2a530f4649

Το συγκινητικό γράμμα μιας έφηβης προς τον μπαμπά της. Θα χρειαστείτε αρκετά χαρτομάντηλα!

Στην ιστοσελίδα Imgur ένας χρήστης με το ψευδώνυμο nuthabrickindawall, δημοσίευσε πριν μερικές μέρες το γράμμα που του έδωσε για τα Χριστούγεννα η κόρη του.

Αμέσως τα σχόλια και τα likes πήραν φωτιά, αφήνοντας πίσω συγκινημένους άνδρες και γυναίκες. Ο ίδιος συνόδευσε τη φωτογραφία του γράμματος με το εξής σχόλιο:

« Η γυναίκα μου με χώρισε φέτος διαλύοντας την οικογένειά μας και κάνοντας χίλια κομμάτια την καρδιά μου. Υιοθέτησα την κόρη της -από τον πρώτο της γάμο-, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Τώρα είναι 14 ετών. Αυτό είναι το γράμμα που μου έγραψε φέτος τα Χριστούγεννα και η καρδιά μου εκρήγνυται από χαρά και περηφάνια!».

Το γράμμα της κόρης του έλεγε:

« Αγαπημένε πατερούλη,
Καλά Χριστούγεννα!! Ξέρω ότι το διαζύγιο ήταν σκληρή δοκιμασία για εμάς, αλλά την ίδια στιγμή νιώθω ότι μας έφερε πιο κοντά. Νιώθω ότι τώρα μπορώ να σου λέω τα πάντα και νιώθω πολύ πιο όμορφα και άνετα όταν βρίσκομαι στο δικό σου σπίτι. Με λίγα λόγια, για αυτό μετά από κάθε γεύμα ζητάω να έρχομαι στο δικό σου σπίτι. Με βοηθάει απλά να έχω μια στιγμή χαλάρωσης και να αντικρίζω ένα αγαπημένο και καθησυχαστικό πρόσωπο που με κάνει πάντα να γελάω. Σε αγαπώ τόσο πολύ πατερούλη!!!».

 

ac2b5b

 

Πηγή: mothersblog.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λουκία Κασαμάκη: Η 11χρονη εκ γενετής τυφλή που δίνει μαθήματα ζωής – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika