Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Η Συγκινητική Ιστορία ενός Αγοριού με Μικροκεφαλία που συνεχίζει να καταρρίπτει τις Πιθανότητες που του έδιναν οι Γιατροί!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Όταν ο Brandon και η Brittany Buell καλωσόρισαν τον γιο τους, Jaxon, στις 27 Αυγούστου του 2014, οι γιατροί τους είπαν πως δεν θα μπορούσε να ζήσει πάνω από 2 μήνες. Αλλά απ ότι φαίνεται ο μικρός Jaxon είχε άλλα σχέδια. Σήμερα, το 2χρονο αγόρι, το οποίο γεννήθηκε με μικροκεφαλία, συνεχίζει ακόμα να καταρρίπτει τις πιθανότητες.

23

Κάνει πράγματα που οι ειδικοί πίστευαν πως ποτέ δεν θα μπορούσε. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς πως μάλλον ποτέ δεν θα καταφέρει να μυρίσει, να ακούσει, να δει ή να γευτεί. Παρόλα αυτά όμως, ο μικρός Jaxon μπορεί να τα κάνει όλα. Δεν μπορεί να φάει μόνος του και πρέπει να τρέφεται από ένα σωληνάκι.

Όταν του αρέσει ένα φαγητό όμως χαμογελάει και ανοίγει διάπλατα στο στόμα του σαν να ζητάει για περισσότερο. “Όπως η μητέρα του, του αρέσει το παγωτό και τα αβοκάντος,” είπε ο περήφανος πατέρας του.

24

Σύμφωνα με τον Brandon, ο Jaxon ακούει το όνομά του και έχει βρει τρόπους να επικοινωνεί. “Τον βγάζουμε κάθε μέρα βόλτα στην γειτονιά με το καροτσάκι του. Κάθε φορά που χτυπάει κάπου το καροτσάκι του, αυτό τον κάνει να γελάει. Όταν φυσάει ο αέρας, γυρίζει προς το μέρος του, κλείνει τα μάτια του και τον απολαμβάνει. Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθουμε πως είναι ζωντανός.”

25

Και ενώ υπάρχουν πολλές δυσκολίες – ο Jaxon υποφέρει συχνά από κρίσεις και γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, η οποία τον κάνει να κάνει εμετό αρκετές φορές τη μέρα –  ο πατέρας του λέει πως παραμένει ένα χαρούμενο παιδί.

26

“Αφού τελειώσει μία κρίση, θα πιάσει το μάγουλο της μητέρας του και θα την φιλήσει στη μύτη και το στόμα. Είναι δύσκολο να τον βλέπεις να υποφέρει και νιώθεις πως είναι τόσο άδικο, αλλά μετά ηρεμεί και βλέπεις πως είναι χαρούμενος και νιώθει άνετα.”

27

Τον Αύγουστο που μας πέρασε, ο Jaxon γιόρτασε τα 2α γενέθλιά του με ένα πάρτυ σε πισίνα.’Ήταν πολύ ενθουσιασμένος παίζοντας. Λατρεύει τους ανθρώπους και όπου υπάρχουν πολλές φωνές και πολλοί άνθρωποι, αρχίζει να κάνει επίδειξη και προσπαθεί να σηκωθεί.”

 

 

usmagazine.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μήνας ευαισθητοποίησης απώλειας άκρων ο Απρίλιος, σε αύξηση οι ακρωτηριασμοί.

Βογιατζής Ηλίας

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika