Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκίνηση για τον μικρό Γιάννη που δίνει άνιση με τον καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dakru

Συγκίνηση για τον μικρό Γιάννη που δίνει άνιση με τον καρκίνο

Η καμπάνια αποσκοπεί στο να κινητοποιήσει την κοινή γνώμη της Κύπρου, αλλά και ανά το Πανελλήνιο για τον αγώνα που δίνει ο μικρός Γιάννης και η οικογένειά του από το Λονδίνο όπου νοσηλεύεται υποβαλλόμενος σε χημειοθεραπείες

Το δράμα που βιώνει ο 11χρονος Γιάννης και η οικογένειά του από την Πάφο κορυφώθηκε τους τελευταίους 3 μήνες οπότε και το παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο του Λονδίνου για θεραπεία κατά του καρκίνου.

Ο μικρός Γιάννης υποβάλλεται πλέον σε εντατική χημειοθεραπεία, με τους θεράποντες ιατρούς να προβλέπουν ότι η προσπάθεια ίασης του παιδιού ενδέχεται να διαρκέσει ή και να ξεπεράσει το ένα έτος.

Το συγγενικό περιβάλλον και οι στενοί φίλοι της οικογένειας ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένειά του, καθώς μετά από τρεις μήνες νοσηλείας τα έξοδα για την θεραπεία και τη διαμονή τους στο Λονδίνο έχουν καταστεί πλέον δυσβάστακτα.

Έτσι μέσω της πρωτοβουλίας αυτής απευθύνεται έκκληση προς τους πολίτες της Πάφου και της Κύπρου να επιδείξουν την αλληλεγγύη τους και την ανθρωπιά τους, ώστε ο σημερινός καθημερινός εφιάλτης της οικογένειας και του Γιάννη να μετατραπεί σε ένα ελπιδοφόρο αύριο για το 11χρονο αγόρι.

Aνακοίνωση των οργανωτών της καμπάνιας ενίσχυσης του Ιωάννη, αναφέρει ότι έχουν ανοιχθεί λογαριασμοί, επ’ ονόματι του πατέρα του 11χρονου αγοριού, Πανίκου Κωνσταντίνου στα εξής τραπεζικά ιδρύματα: Τράπεζα Κύπρου, Alpha Bank και Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα (00357) 99835632 και (00357) 99675082.

Ο έρανος έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την απόφαση Φ.Π, 6/2015.

 

www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika