Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκίνηση για την εκστρατεία νεαρής γιατρού που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dakru

Συγκίνηση για την εκστρατεία νεαρής γιατρού που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου

Mία νεαρή γιατρός που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου έχει δεχθεί τη συμπαράσταση χιλιάδων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων του τραγουδιστή Μπομπ Γκέλντοφ και του πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, στην εκστρατεία που έχει ξεκινήσει στο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter για να απευθύνει έκκληση στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας της να συμπεριφέρεται με μεγαλύτερη ανθρωπιά στους ασθενείς.

image

Νιώθοντας οργή καθώς αναφέρονταν στην ίδια ως το «κρεβάτι αριθμός 7» και για το γεγονός ότι ορισμένοι νοσηλευτές δεν εμφανίζονταν καν την ώρα που όφειλαν προκειμένου να τη βοηθήσουν, η Κέιτ Γκρέιντζερ, 31 ετών, ξεκίνησε μία εκστρατεία στο Twitter με την ετικέτα #hellomynameis («γεια σας, το όνομά μου είναι»).

«Το γεγονός ότι εκείνοι δεν εμφανίζονταν με έκανε και ένιωθα σα να ήμουν ένα άρρωστο σώμα, όχι ένα ανθρώπινο ον» δήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο BBC η νεαρή γυναίκα που πάσχει από σάρκωμα, μία σπάνια μορφή καρκίνου.

234

 

Οι γιατροί διέγνωσαν τη νόσο το 2011 όταν εκείνη βρισκόταν σε διακοπές στις ΗΠΑ.

«Ελπίζω πραγματικά ότι η κληρονομιά (που αφήνω) θα οδηγήσει στην υιοθέτηση πιο πρακτικών με περισσότερη συμπόνια, (θα αγγίξει) την καρδιά των νοσηλευτών που προσφέρουν φροντίδα σε καθημερινή βάση», προσέθεσε η ίδια που έχει γράψει δύο βιβλία για την εμπειρία της ως γιατρός και ταυτόχρονα ασθενής, τα οποία διατίθενται στον προσωπικό της ιστότοπο (http://theothersidestory.co.uk).

«Πρέπει να δημιουργούν ανθρώπινη επαφή, να αρχίζουν μία θεραπευτική σχέση και να οικοδομούν εμπιστοσύνη» διευκρίνισε η ίδια λίγο προτού ξεκινήσει ένα νέο κύκλο χημειοθεραπειών.

«Υπάρχουν αποδείξεις που δείχνουν ότι αυτό βελτιώνει την κατάσταση των ασθενών» τόνισε η Κέιτ.

 

www.zougla.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika