Newsitamea.gr
AMEA news ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινεί το κ0ριτσάκι με αναπηρία που δεν θέλει κανείς να υιοθετήσει (BINTEO)

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

 LITTLE

Συγκινεί το κ0ριτσάκι με αναπηρία που δεν θέλει κανείς να υιοθετήσει (BINTEO)

Έχει μεγάλα καταγάλανα μάτια, ξανθά μαλλιά που φωτίζουν το γλυκό προσωπάκι της, τη λένε Γκρέις και είναι μόλις τριών χρονών. Αλλά κάτι λείπει από τη ζωή της μικρούλας για να χαμογελάσει επιτέλους. Να βρει τη νέα της μαμά, που θα την υιοθετήσει και θα την αγαπήσει.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά που η Γκρέις ήρθε στη ζωή, ζει με θετούς γονείς που έχουν ίδρυμα προστασίας μικρών παιδιών, καθώς η φυσική της μητέρα δεν ήταν σε θέση να τη φροντίσει. Από τότε περιμένει για ένα νέο σπίτι…

Η Γκρέις σήμερα ζει στο ίδρυμα και οι υπεύθυνοι τμήματος υιοθεσίας βοηθούν τη μικρούλα να βρει τους γονείς που θα την αγαπήσουν. Οι μέχρι τώρα θετοί γονείς της Paul και Jill είναι απελπισμένοι λόγω του ότι είναι μεγάλοι σε ηλικία και θα συνταξιοδοτηθούν. Για αυτό ψάχνουν για το κοριτσάκι τους, τη νέα οικογένεια που θα την αγαπήσει όπως και οι ίδιοι. Η Jill λέει, “Προσπαθούμε να βρούμε το καινούριο σπίτι της Γκρέις. Είναι τόσο σημαντικό για εκείνη να βρει μια οικογένεια και να δούμε τελικά ότι όλα θα πάνε καλά, αφού εμείς πλέον δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε. Χρειάζεται μια οικογένεια για τα Χριστούγεννα”.

Η μικρή Γκρέις είχε ήδη δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή της. Η μαμά της υπέφερε από σοβαρή προεκλαμψία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει το νεογέννητο λόγω ενός τραυματισμού του εγκεφάλου της. Γεννήθηκε πρόωρα, σε μόλις 25 εβδομάδες, και ζύγιζε μόλις 1.3 κιλά. Οι γιατροί φοβόντουσαν ότι ποτέ δεν θα περπατήσει, αλλά η μπέμπα εξέπληξε τους πάντες για αυτό και όλοι πιστεύουν ότι το δυνατό κορίτσι αξίζει όσο τίποτα να αποκτήσει επιτέλους τη μαμά που τόσο πολύ θέλει. “Στην αρχή, όταν ακούσαμε για τις ειδικές ανάγκες της Grace αναρωτηθήκαμε εάν θα μπορούσαμε να τη φροντίσουμε”, δήλωσε η Jill. “Αλλά όταν την είδα να είναι με μάσκες οξυγόνου στο νοσοκομείο, ήξερα ότι έπρεπε να τη βοηθήσουμε. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μικρό κοριτσάκι”.

Παρά την αξιοσημείωτη πρόοδο από το δύσκολο τοκετό της, η Γκρέις εξακολουθεί να πάσχει από προβλήματα υγείας. Εξακολουθεί να πάσχει από μυϊκή και εγκεφαλική παράλυση ενώ έχει και τακτικές λοιμώξεις του θώρακα. Η μικρούλα, όπως αναφέρει η Jill, αρρωσταίνει ανά τακτά διαστήματα και πρέπει να παρακολουθείται μέσα στη νύχτα. Οι χειμερινοί μήνες είναι ακόμη πιο δύσκολοι για την Γκρέις, καθώς ο κρύος καιρός την κάνει επιρρεπή σε λοιμώξεις. Όμως, το μικρό κορίτσι αγαπά τα χάδια και τα παιχνίδια με τα θετά αδέρφια και ξαδέρφια της.

Η μικροσκοπική Γκρέις ακόμη φοράει ρούχα για παιδιά ηλικίας μόλις 18 μηνών και τα χεράκια της είναι σαν μικρού μωρού. Η Jill και ο Paul, που έχουν βοηθήσει ήδη 40 παιδιά τα τελευταία 19 χρόνια, τονίζουν πως η μικρή Γκρέις αξίζει να γίνει μέλος σε μία οικογένεια γιατί έχει να προσφέρει απεριόριστη αγάπη και χαμόγελα.

Η Γκρέις ψάχνει τους υποψήφιους γονείς για υιοθεσία από τη γέννησή της, αλλά δυστυχώς έχει σημειωθεί ελάχιστη πρόοδος. Δύο από τα αδέλφια της υιοθετήθηκαν, αλλά κανείς δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής τη μικρούλα. Η Jill, η οποίος έχει πέντε βιολογικά παιδιά και έντεκα εγγόνια με τον Paul, λέει, “Νομίζω ότι υπάρχει η αντίληψη ότι η Γκρέις μπορεί να είναι ένα απαιτητικό παιδί, λόγω των προβλημάτων υγείας της, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι ένα πολύ έξυπνο παιδί”.

 

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou