Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συγκινεί η αποκάλυψη του Κώστα Γρίμπιλα ότι πρόκειται να αποκτήσει δίδυμα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

gribilas

Συγκινεί η αποκάλυψη του Κώστα Γρίμπιλα ότι πρόκειται να αποκτήσει δίδυμα

Ο Κώστας Γριμπίλας δύο χρόνια μετά το θάνατο της μονάκριβης κόρης του, Κωνσταντίνας, η οποία έφυγε από τη ζωή εννιά μήνες μετά την γέννησή της, βρήκε ξανά το χαμόγελο του.

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, δύο χρόνια μετά τον θάνατο της κόρη του, ο Κώστας Γρίμπιλας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” όπου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την κόρη του την οποία λάτρευε και έκανε τηλεθεατές και πάνελ να συγκινηθούν. Ο Κώστας Γρίμπιλας, όμως είχε μια έκπληξη για την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος δείχνοντας ένα ροζ κορμάκι μωρού αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη πως περιμένει παιδάκι, όμως δεν έμεινε εκεί και έδειξε και ένα μπλε αποκαλύπτοντας πως περιμένει δίδυμα. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν άντεξε έκλαψε από την χαρά της και είπε: “Δώστε διαφημίσεις, δεν μπορώ”.

Όλο αυτό το διάστημα ο δημοσιογράφος, μετά το χαμό του αγγελουδιού του έπιασε συναισθηματικό πάτο. Όπως εξομολογήθηκε, έπαθε κατάθλιψη και έγινε αλκοολικός. Ωστόσο, η πίστη του στο Θεό τον  βοήθησε να δει τα πράγματα αλλιώς!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος που ζει μόνιμα στην Αυστραλία με την καρδιά του Ντουζόν (του παιδιού που είχε χάσει την ζωή του από μπράβο σε νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου) στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» θα γίνει ξανά πατέρας καθώς η σύζυγός του Πόπη περιμένει δίδυμα!

«Θα ήθελα να μοιραστώ μια αλήθεια μαζί σου σήμερα» ανέφερε ο Κώστας Γρίμπιλας απευθυνόμενος στην Ζήνα Κουτσελίνη λίγο πριν κλείσει την σύνδεσή του με την εκπομπή και πρόσθεσε συγκινημένος: «Θα ήθελα να σου δείξω αυτό το ροζ φορμάκι. Είναι της κόρης μου που θα γεννηθεί μέσα Φλεβάρη. Και θα ήθελα να σου δείξω και αυτό το γαλάζιο φορμάκι. Περιμένω μία κόρη και έναν γιο!».

Η συγκλονιστική ιστορία του Γρίμπιλα οι δύσκολες ώρες του -ΒΙΝΤΕΟ

«Ήμουν σε κατάθλιψη, δεν μπορούσα να μην πω ότι είχα γίνει αλκοολικός. Κάθε τι που έχει οινόπνευμα το έπινα. Όμως δοξάζω το Θεό, τους πνευματικούς μου που κατάφεραν να με βγάλουν από την κατάθλιψη, να κόψω το ποτό. Είμαι σε πολύ καλό στάδιο, έχω κόψει τα υπνωτικά, έχω κόψει τα ηρεμιστικά. Όλα αυτά τα λέω όχι για να  με λυπηθεί ο κόσμος. Τα λέω για να δώσω κουράγιο σε εκείνους που υποφέρουν. Δεν είμαι ο μόνος που υποφέρει»

«Οι χειρότερες στιγμές μου είναι το βράδυ που θα πρέπει να μυρίσω τα ρούχα του παιδιού μου»

«Για μένα η χειρότερη ώρα της ημέρας είναι το βράδυ που θα πρέπει να μυρίσω τα ρούχα της κόρης μου και μέσα από την προσευχή μου να επικοινωνήσω μαζί της. Και πάλι το χειρότερο για μένα είναι να ξυπνήσω το πρωί και να καταλάβω ότι το παιδί μου δεν είναι στο σπίτι»

Ωστόσο, όπως εξομολογήθηκε, η «Κωνσταντίνα μας έφερε πολύ πόνο αλλά μας έφερε και πολύ κοντά στο Θεό».

«Πιστεύω πια πως δεν έχω χάσει το παιδί μου»

«Επικοινωνώντας καθημερινά με το Θεό, 24 μήνες μετά την κοίμηση του παιδιού, πιστεύω ότι δεν το έχω χάσει πια. Το κοιμητήριο για εμένα πια δεν αποτελεί σημείο επαφής με το παιδί μου. Πάω εκεί με τη σύζυγό μου, καθαρίζουμε το μνήμα, φροντίζουμε τα λουλούδια, τα παιχνίδια της εκεί, αλλά επικοινωνώ με το παιδί μου μόνο όταν επισκέπτομαι την εκκλησία.»

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou