Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Shannen Doherty: Ξύρισε τα μαλλιά της και παλεύει τον καρκίνο!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

2

Με ξυρισμένο πλέον κεφάλι η γνωστή ηθοποιός Shannen Doherty που δίνει την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο.

Η γνωστή σε όλους μας Μπρέντα από τη δημοφιλή σειρά Beverly Hills 90210 είχε αποκαλύψει τον Σεπτέμβριο του 2015 πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Rosa και τη φίλη της Anne Kortright-Shilstat μοιράστηκε με τους θαυμαστές της τα στάδια μέχρι το τελικό νέο της look.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media φαίνεται βήμα βήμα η διαδικασία μέχρι να ξυρίσει τα μαλλιά της.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media φαίνεται βήμα βήμα η διαδικασία μέχρι να ξυρίσει τα μαλλιά της. “Συνεχίζω να τρώω σωστά, να ασκούμαι και να παραμένω πολύ θετική για τη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων για την οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και φυσικά τους θαυμαστές μου που στέκονται στο πλευρό μου”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

 

newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea