Newsitamea.gr
CELEBRITY ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Shanen Doherty: Συγκλονίζουν οι περιγραφές της για την χημειοθεραπεία!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Πολεμάει τον καρκίνο με τα καλύτερα όπλα… Την αγάπη και τη στήριξη του συντρόφου της, της μητέρας της και των καλών της φίλων,

Η Brenda του Μπέβερλι Χιλς ζει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της και δεν διστάζει να τις μοιραστεί με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους σε όλο τον κόσμο.

Η Shanen Doherty, σοκάρει με την απίστευτη δύναμη και απλότηα με την οποία μοιράζεται μαζί μας την ασθένειά της. Οι χημειοθεραπείες της έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στη διατροφή με αποτέλεσμα να αηδιάζει τις περισσότερες τροφές και να προσπαθεί να βρει το φαγητό που θα φάει χωρίς να θέλει να κάνει εμετό.


Προχθές πήγε με τη μητέρα της σε ένα εστιατόριο και συγκινήθηκε με τους υπεύθυνους που αντί να τις φέρουν το λογαριασμό, της έφεραν ένα σημείωμα με ευχές για εκείνη και την οικογένειά της.

Ο άντρας της είναι το μεγάλο της στήριγμα. Πήγε μαζί του για να παίξει τέννις και παρά το γεγονός πως οι δυνάμεις της δεν της το επέτρεψαν να παίξει, έκατσε μαζί του σε όλη την διάρκεια της προπόνησης.

Βόλτα με την φίλη της για να γιορτάσει ότι μπόρεσε να φάει πριν την δύσκολη χημειοθεραπεία της Τετάρτης

 

tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρκίνος Προστάτη: Γιατί αμφισβητείται το PSA για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της νόσου

Efi Nika

Καρκίνος: Υπάρχουν σημάδια που θα μπορούσαν να εντοπιστούν χρόνια πριν από τα συμπτώματα, λέει νέο ερευνητικό ινστιτούτο

Γιώργος Newsitamea

Καρκίνος παγκρέατος: Εξέταση αίματος τον ανιχνεύει με ακρίβεια 97%

newsitamea