Newsitamea.gr
SEX & ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Σεξουαλική υγιεινή και τόνωση για άντρες και γυναίκες – 2+1 προϊόντα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

a389ef29a9

Η σεξουαλική υγεία έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας και σίγουρα επηρεάζει και την σχέση σας με το έτερον ήμισυ. Και ο άντρας και η γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει πολλών ειδών προβλήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την όρεξη, την λίμπιντο και την διαδικασία της ερωτικής συνεύρεσης. Για παράδειγμα ο άντρας μπορεί να αδυνατεί να εκσπερματίσει, ίσως η γυναίκα να αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής (π.χ. κάποιο μικρόβιο-μύκητας) κ.α.

Το i-cure προτείνει μερικά προϊόντα σεξουαλικής υγείας που επιλέγονται από τους περισσότερους άντρες και γυναίκες σε όλες τις ηλικίες!

  • Υγιεινή στην ευαίσθητη περιοχή

Το ph του κόλπου της γυναίκας πρέπει να διατηρείται αρκετά όξινο, ώστε τα βακτήριά του να είναι φιλικά και να μην στρέφονται εναντίον του. Η Apivita Intimate έχει βγάλει 3 προϊόντα για όλες τις ηλικίες που καθαρίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν την περιοχή.

  • Στυτική δυσλειτουργία ΤΕΛΟΣ

Για τους άνδρες έχει φροντίσει η Power Health! Πρόκειται για αναβράζοντα δισκία που ανεβάζουν και πάλι στα ύψη την ερωτική ζωή. Με γεύση λεμονιού και δώρο τις Gum Energy Now. Εγγύηση και αποτέλεσμα ύστερα από κλινική αξιολόγηση που έλαβαν μέρος άντρες ηλικίας 35 έως 65 ετών. Για περισσότερα συμπληρώματα διατροφής που σας τονώνουν, πατήστε εδώ

  • To σωστό προφυλακτικό πάντα βοηθάει

Η Durex πρωτοστατεί στα προφυλακτικά και σίγουρα είναι μία από τις επιλογές σας, αν όχι η μόνη! Αν μέχρι τώρα αγοράζετε τα Durex Natural Classic, δοκιμάστε και 3 άλλα που μπορεί να μεγιστοποιήσουν την ευχαρίστηση. Τα Durex Comfort XL προσφέρουν μεγάλη άνεση και έχουν άριστη εφαρμογή. Αν επιθυμείτε πολύ λεπτά προφυλακτικά αποκτήστε τα Durex Invisible Extra Thin Extra Sensitive Condom, για την απόλυτα φυσική αίσθηση και extra άνεση. Τέλος, βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας με τα Durex MagiBox, που περιέχουν 18 προφυλακτικά σε διάφορες γεύσεις! Βρείτε τα εδώ

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure θα βρείτε δεκάδες ακόμα βοηθήματα που τονώνουν την ερωτική σας ζωή άμεσα!

M.M.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώξτε το στρες των Χριστουγέννων – Τι λένε οι ψυχολόγοι

Newsitamea@

Μια απίθανη ποντιακή συνταγή-Πατάτες- καρτοφλίν

newsitamea

Άνδρας έκανε πρόταση στη σύντροφό του και ύστερα στην αδερφή της που έχει Σύνδρομο Down και συγκινεί!!!-ΒΙΝΤΕ,ΦΩΤΟ

Newsitamea@