Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Σε ποιο απίθανο μέρος του σώματος πρέπει να φοράμε άρωμα;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

se-poio-apithano-meros-toy-somatos-prepei-na-forame-arwma

Οι περισσότεροι έχουμε μία αγαπημένη κολόνια ή ένα αγαπημένο άρωμα, το οποίο φροντίζουμε να φοράμε πριν βρούμε από το σπίτι. Μήπως, όμως, το κάνουμε λάθος;

Όχι, δεν αναφερόμαστε στο σύνηθες λάθος που κάνουν πολλοί, οι οποίοι μπερδεύουν το άρωμα με νερό και λούζονται με αυτό. Μιλάμε για ένα άλλο λάθος, μία παράβλεψη για την ακρίβεια, η οποία αφορά τα σημεία στα οποία τοποθετούμε ή όχι το άρωμά μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, εκτός από τον λαιμό και τους καρπούς μας, υπάρχει ακόμη ένα σημείο στο οποίο θα έπρεπε να ρίχνουμε μερικές στάλες άρωμα, αλλά το παραβλέπουμε.

Ποιο είναι αυτό; Η κοιλιά και ειδικότερα η περιοχή γύρω από τον ομφαλό.

Αυτό αποκαλύπτουν δύο αρωματοποιοί, ο Steven Claise και η Ruth Mastenbroek, σημειώνοντας πως η τοποθέτηση μερικών σταγόνων κολόνιας (ταμποναριστά) στην περιοχή του ομφαλού μπορεί να κάνει θαύματα, καθώς η μυρωδιά σε αυτήν την περιοχή δεν εξασθενεί.

96366

Σε ποιο απίθανο μέρος του σώματος πρέπει να φοράμε άρωμα;

“Κάθε περιοχή στο σώμα μας που ακτινοβολεί θερμότητα, θα ενισχύσει μία μυρωδιά και ο αφαλός κάνει ακριβώς αυτό”, λέει συγκεκριμένα ο Claise, ο οποίος είναι κορυφαίος αρωματοποιός στην ιαπωνική φίρμα Takasago.

H Mastenbroek, η οποία έχει τη δική της εταιρεία καλλυντικών και αρωμάτων, συμφωνεί και προχωρεί χαρακτηρίζοντας τον ομφαλό ως το ιδανικό σημείο για τοποθέτηση αρώματος, τόσο επειδή εκεί είναι αισθητός ο παλμός μας, ο οποίος παράγει θερμότητα αρκετή για να τονώνει τη μυρωδιά, όσο και επειδή ο ομφαλός έχει κατά κανόνα σχήμα o οποίος ευνοεί την τοποθέτηση.

Αλλά αν νομίζατε ότι αυτή είναι η γνώμη μόνο των αρωματοποιών, αξίζει να σημειώσουμε ότι ακόμα και celebrities γνωρίζουν τη “δύναμη του ομφαλού”. Μάλιστα, η Liv Tyler το είχε αποκαλύψει προ τριετίας, κρυμμένο σε ένα εκτενές κείμενο που δημοσιεύθηκε στο Into The Gloss.

Η πανέμορφη ηθοποιός και κόρη του μεγάλου Steve Tyler, αφού παραδέχτηκε ότι έχει εμμονή με τον κόσμο της ομορφιάς και τα προϊόντα του και λατρεύει να μαθαίνει συνεχώς νέα tips και tricks, είχε ομολογήσει, ειδικότερα, ότι ο μπαμπάς της μοιράστηκε μαζί της ένα μυστικό: “Ο μπαμπάς μου μου δίδαξε πως όταν το φοράμε [σ.σ το άρωμα], στα ζεστά σημεία, η μυρωδιά μένει μαζί μας”.

Έτσι, εξήγησε ότι η ίδια βάζει λίγες σταγόνες στα δάχτυλα και με αυτά, τοποθετεί το άρωμά της κάτω από τους βραχίονες αλλά και στον αφαλό της.

Φρουρού και αρώματα, θα πεις, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: σε ποιον δεν αρέσουν και ποιος δεν διεγείρεται από τη μυρωδιά μίας ωραίας κολόνιας ή ενός ωραίου αρώματος;

www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Μούχλα και υγρασία στο σπίτι: 5 αποτελεσματικοί τρόποι για να την εξαφανίσετε μια και καλή

newsitamea

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea