Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σχοινούσα: Θάνατος στο μπάνιο για 10χρονη μαθήτρια – Οι γιατροί έλυσαν το μυστήριο της τραγωδίας!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

678

Σχοινούσα: Θάνατος στο μπάνιο για 10χρονη μαθήτρια – Οι γιατροί έλυσαν το μυστήριο της τραγωδίας!

Η 10χρονη μπήκε στο μπάνιο του σπιτιού και έκλεισε την πόρτα – Λίγα λεπτά αργότερα οι γονείς της, την φώναξαν αλλά δεν πήραν απάντηση…

Σε βαρύ πένθος είναι από τα μεσάνυχτα η τοπική κοινωνία της Σχοινούσας που δεν μπορεί να πιστέψει ότι η δεκάχρονη μαθήτρια έχασε απρόσμενα και τόσο νωρίς τη ζωή της. Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα. Η ώρα περνούσε και κάποια στιγμή οι γονείς της ανησύχησαν. Την φώναξαν, δεν πήραν απάντηση και τότε έτρεξαν προς το μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο! Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρινόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Η γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Κέντρο Υγείας Νάξου η μικρή υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς. Η τοπική κοινωνία από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό της οικογένειας που δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Πηγή: cycladesvoice.gr

www.newsit.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea