Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Σαντορίνη: Νέες αποκαλύψεις για τον 21χρονο μουσικό. Ο σπαραγμός της μάνας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

52

Σαντορίνη: Νέες αποκαλύψεις για τον 21χρονο μουσικό. Ο σπαραγμός της μάνας!!!

 

Η Σαντορίνη αποκαλύπτεται…Το «Τούνελ» ταξίδεψε στη Σαντορίνη, το νησί που «κατάπιε» το νεαρό μουσικό της Φιλαρμονικής.

 

Έξι μήνες μετά το χαμό του Τάκη (Παναγιώτη) Βαζακόπουλου 21 χρόνων, ο τόπος ταλανίζεται από ένοχα μυστικά.

 

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως για την υπόθεση, την ίδια ώρα που όλα μοιάζουν να έχουν «παγώσει» από την πλευρά των Αρχών.

 

Σημαντικός μάρτυρας έσπασε τη σιωπή του και μετέφερε όλα όσα είδε και άκουσε τη νύχτα που εξαφάνισαν τον Τάκη. Τα όσα περιέγραψε σοκάρουν.Είδε το παιδί να βγαίνει από ένα σπίτι μες στη νύχτα και να προσπαθεί να διαφύγει.Κάποιοι τον ακολούθησαν και του επιτέθηκαν. Ο μάρτυρας άκουσε τις φωνές του και ένα αυτοκίνητο να φεύγει γρήγορα.

 

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και μίλησε με άτομα από την «παρέα» του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του μουσικού. Ο ίδιος ισχυρίστηκε αρχικά στην αστυνομία ότι κάποιοι από αυτούς τον βοήθησαν να «ξεφορτωθεί» το πτώμα του άτυχου νέου.

 

Η χωματερή του νησιού και ο τεράστιος όγκος των σκουπιδιών φαίνεται να κρύβουν την αλήθεια για την τύχη του νέου, που η ιστορία του καθήλωσε τους τηλεθεατές.

 

Η θεία του Τάκη μέσα από τον χώρο της χωματερής έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στον μέχρι χθες φίλο του.

Με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση να της υποδείξουν το σημείο που βρίσκεται το πτώμα του Τάκη. Η μητέρα του ταλαντούχου και άτυχου νεαρού, συγκλόνισε. Αν ζει ακόμα, είναι γιατί περιμένει να μάθει που εξαφάνισαν το πτώμα του παιδιού της…

 

Τα ίχνη του Τάκη Βαζακόπουλου χάθηκαν το μεσημέρι της 7ης Αυγούστου 2014, όταν ένας φίλος του τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι όπου έμενε, όπως αποκάλυψε το «Τούνελ». Αργότερα ο ιδιοκτήτης της μηχανής ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν πως διαπληκτίστηκε με τον Τάκη και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Υποδείκνυε στις Αρχές διάφορα σημεία που θα βρουν το πτώμα του, ανάμεσα τους και τη χωματερή του νησιού. Στη συνέχεια όμως πήρε πίσω όλα όσα ομολόγησε.

 

 

Η χωματερή κρύβει την απάντηση στο θρίλερ;

 

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του νησιού Γιώργος Κυριαζής και η θεία του θύματος Αργυρώ Γεωργίου, μίλησαν στο «Τούνελ» στο χώρο της χωματερής. Είναι το σημείο όπου ο φίλος του θύματος και δράστης της δολοφονίας του όπως αρχικά ομολόγησε, εξαφάνισε το πτώμα του. Όπως είπαν είχαν ερευνηθεί από τις Αρχές τρία διαφορετικά σημεία που υπέδειξε ο φερόμενος ως δράστης, με τη συνδρομή του μοναδικού μηχανήματος που διαθέτει ο Δήμος. Μια πιο μεθοδική έρευνα θα απαιτούσε πολλές μέρες και τη συνδρομή ιδιωτών και εξειδικευμένων μηχανημάτων με κόστος που θα ξεπερνούσε τις 25 χιλιάδες ευρώ. Ένα κόστος που ο Δήμος της Σαντορίνης αδυνατεί να καλύψει.

 

«Αν έχετε λίγη ανθρωπιά πείτε μου που πετάξατε το παιδί μου…»

 

Ο πολύτιμος χρόνος που έχει χαθεί και οι ανατροπές στο θρίλερ της υπόθεσης του νεαρού μουσικού εδώ και έξι μήνες, έχουν φέρει τη οικογένεια του σε απόγνωση.

 

Η θεία του Τάκη Αργυρώ Γεωργίου, ξέσπασε στην κάμερα του «Τούνελ». Με δάκρυα στα μάτια απηύθυνε έκκληση έστω και την ύστατη ώρα στον φερόμενο ως δράστη αλλά και στους φίλους του που έδειξε στην αρχή να καλύπτει, να μιλήσουν για να βρεθεί το πτώμα του άτυχου παιδιού. Οι έρευνες στη χωματερή είναι δύσκολο να συνεχιστούν. Όπως είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Γιώργος Κυριαζής, ο όγκος των απορριμμάτων είναι τεράστιος και σε ορισμένα σημεία ξεπερνά τα 20 μέτρα σε ύψος.

 

Άκουσε εκείνη τη νύχτα τον Παναγιώτη να φωνάζει…

 

Το «Τούνελ» αξιοποιώντας σημαντική μαρτυρία, είχε αποκαλύψει στην εκπομπή της 14ης Νοεμβρίου ότι το μεσημέρι που χάθηκε ο Τάκης, κάποιο άτομο με μία μαύρη μοτοσυκλέτα, τον παρέλαβε από κεντρικό σημείο στο Μεγαλοχώρι.

 

Σχεδόν έξι μήνες μετά ένας άλλος μάρτυρας – κλειδί έσπασε τη σιωπή του και μετέφερε όλα όσα είδε και άκουσε συγγενικό του πρόσωπο τη νύχτα της ίδιας μέρας που χάθηκε ο νεαρός μουσικός. Τα όσα είπε σοκάρουν.

 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Τάκης βρισκόταν στο σπίτι ενός αλλοδαπού φίλου του για πολλές ώρες , από νωρίς το απόγευμα. Αργά το βράδυ ακούστηκαν μέσα από το σπίτι φωνές σαν κάποιοι να καβγάδιζαν έντονα. Κάποια στιγμή ο Τάκης βγήκε στο δρόμο κι άρχισε να τρέχει. Σε λίγη ώρα ακούστηκαν οι φωνές του. Ο μάρτυρας κατάλαβε ότι τον είχαν πιάσει και τον χτυπούσαν. Μετά ακούστηκε το μαρσάρισμα ενός αυτοκινήτου. Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, το επόμενο πρωί γύρω στις 7, ο φίλος του Τάκη κατέβαινε από το κεντρικό δρόμο του Εμπορείου με το αμάξι του και έδειχνε να ακολουθεί μια νεκροφόρα.

 

Ο μάρτυρας φοβάται πως αν μιλήσει επώνυμα, το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να του κάνει κακό.

Τι είπε στο «Τούνελ» η «παρέα» για τη μοιραία νύχτα

 

Η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και μίλησε με άτομα της παρέας του ανθρώπου που ομολόγησε αρχικά πως σκότωσε τον Τάκη και στη συνέχεια τα πήρε πίσω. Περιέγραψαν στη δημοσιογράφο τη σχέση που είχαν με τον φερόμενο ως δράστη αλλά και με το θύμα. Ο ίδιος για κάποιους από αυτούς είχε ισχυριστεί αρχικά ότι τον βοήθησαν στην εξαφάνιση του πτώματος. Μετά ανακάλεσε τη μαρτυρία του.

 

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε ξεχωριστά τους φίλους του φερόμενου ως δράστη αν μίλησαν μαζί του στο τηλέφωνο το βράδυ της 7ης Αυγούστου, όλοι ανεξαιρέτως ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν την παραμικρή επαφή.

 

 

Ο σπαραγμός της μάνας: «Δεν μπορούμε να ζούμε άλλο έτσι…»

 

Φορώντας το φυλαχτό του παιδιού της στο λαιμό η τραγική μάνα καταρρέει μπροστά στην κάμερα του «Τούνελ». Όπως είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Δαμασκηνού, ο μόνος λόγος που ζει είναι επειδή περιμένει να βρεθεί το παιδί της.

 

Απηύθυνε σπαρακτική έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τη βοηθήσει και να βγάλει την οικογένεια της από αυτόν τον εφιάλτη της απόγνωσης.

 

Ο αδελφός του θύματος Αλέξανδρος, δεν κρύβει την απογοήτευση του. Οι μέχρι τώρα «φίλοι» δεν είχαν γι’ αυτόν και την οικογένεια του ούτε ένα λόγο συμπαράστασης. Όπως είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής, όλοι μετά το χαμό του αδελφού του τον έκαναν πέρα και κανείς τους δεν προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει ή να του πει αν γνωρίζει κάτι. Κάθε μέρα που περνάει είναι γι αυτόν και πιο δύσκολη.

 

 

 

anikolouli

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika