Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ρουμανία: Γονείς κρεμάστηκαν όταν έχασαν από καρκίνο τον εννιάχρονο γιο τους

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

7890

Ρουμανία: Γονείς κρεμάστηκαν όταν έχασαν από καρκίνο τον εννιάχρονο γιο τους

Οι γονείς ενός εννιάχρονου αγοριού, στην Κονστάνζα της Ρουμανίας, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο, έθεσαν τέλος στην ζωή τους, αμέσως μετά τον θάνατο του γιου τους

Από την ηλικία των δύο ετών, ο Cristian Dimitris Arava, από την Κονστάνζα της Ρουμανίας, πάλευε σε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο, αφού παρουσίασε όγκο στον εγκέφαλο. Τότε, η μητέρα του είχε γράψει στο blog της:«Ένιωσα σαν να ήμουν εγώ που πέθαινα, όταν άκουσα την διάγνωση. Δεν μπορώ να εκφράσω τον πόνο που αισθάνονται δύο γονείς, όταν μαθαίνουν τα φοβερά νέα για το παιδί τους. Είναι μόλις δύο ετών».

Ο όγκος του αγοριού μεγάλωνε όλα αυτά τα χρόνια και δεν άφηνε στους γιατρούς καμιά ελπίδα για το άτυχο αγόρι. Όταν, το αγόρι έχασε την μάχη με τον καρκίνο, στις 4 Νοεμβρίου, οι γείτονες, που επισκέφθηκαν το διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκαν μπροστά σε μια ανείπωτη τραγωδία… Δίπλα στο νεκρό αγόρι, βρέθηκε, επίσης νεκρή η 46χρονη μητέρα του Vali, η οποία κρεμάστηκε, σύμφωνα με δήλωση του τοπικού εισαγγελέα.

Στην κουζίνα του διαμερίσματος οι γείτονες βρέθηκαν μπροστά σε ένα ακόμα αποτρόπαιο θέαμα, όταν αντίκρισαν κρεμασμένο τον, επίσης, 46χρονο πατέρα του αγοριού, Nicu Arava. Οι δύο γονείς άφησαν μια σπαραχτική επιστολή 13 σελίδων στην οποία εξηγούν ότι αποφάσισαν να θέσουν τέρμα στη ζωή τους  μετά τον τραγικό χαμό του παιδιού τους.

Πριν το ζευγάρι αυτοκτονήσει η μητέρα του αγοριού έγραψε στο blog της: «Η μόνη μας ελπίδα ότι ο Cristian θα είναι ένα τυχερό παιδί και ο όγκος θα σταματήσει να αυξάνεται, έχει πλέον καταρρεύσει»…

 

www.protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika