Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Ρομποτικό χέρι και το νέο ρομποτικό γάντι συνεργάζονται αρμονικά

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ρομποτικό χέρι και το νέο ρομποτικό γάντι συνεργάζονται αρμονικά

Σημαντικά βήματα στην αποκατάσταση της λεπτής κινητικότητας το ρομποτικό χέρι ή «Χέρι της Ελπίδας», προσφέρει πλέον συνδυαστική θεραπεία με το νέο σύστημα που απέκτησε, το Gloreha Glove ή ρομποτικό γάντι, μια τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας που συναντάται μόνο σε πολύ εξειδικευμένα Κέντρα Αποκατάστασης σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία και Ιταλία.

Στο πλαίσιο της πλήρους εξειδίκευσης σε προβλήματα της άκρας χείρας, το Φυσικοθεραπευτικό Κέντρο Αποκατάστασης «Παντελής Ι. Κυριάκης», πρόσφατα βραβευμένο με το Silver Award στα Healthcare Business Awards για το νέο ρομποτικό σύστημα.

«Η εμπειρία, με τη βοήθεια της ρομποτικής τεχνολογίας κάνουν θαύματα στη φυσικοθεραπευτική αποκατάσταση της κινητικότητας του χεριού, όπως έχει αποδειχθεί ήδη από τα θετικά αποτελέσματα που έχουμε από την εφαρμογή του ρομποτικού χεριού (Hand of Hope) στην ανάταξης της κινητικότητας σε ασθενείς με παραλυτικά φαινόμενα των άνω άκρων», επισημαίνει ο επικεφαλής του Κέντρου φυσικοθεραπευτής-εργοθεραπευτής κ. Παντελής Κυριάκης.

«Συγχρόνως», συνεχίζει, «κάθε συνεδρία που πραγματοποιείται στο Κέντρο μας, αποκτά μια επιπλέον διάσταση αποτελεσματικότητας με την εισαγωγή και ένταξη στη θεραπευτική μας φαρέτρα του ρομποτικού γαντιού (Gloreha glove) στην αποκατάσταση της λεπτής κινητικότητας, δηλαδή της δυνατότητας “σύλληψης” αντικειμένων, ανοίγοντας νέα μονοπάτια στις εγκεφαλικές λειτουργίες των ασθενών με δυσλειτουργίες στην κινητικότητα από νευρολογικές βλάβες ή βλάβες περιφερικών νεύρων εξαιτίας τραυματικών γεγονότων».

ΠΗΓΗ: www.iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika