Newsitamea.gr
CELEBRITY

Ραγίζει καρδιές ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας – Ο ραδιομαραθώνιος για την νεκρή κορούλα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

GRIB

Ραγίζει καρδιές ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας – Ο ραδιομαραθώνιος για την νεκρή κορούλα του

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που θα σταθούν στο πλευρό του δημοσιογράφου Κώστα Γριμπίλα και του ιδρύματος που δημιούργησε στη μνήμη της κορούλας του Κωνσταντίνας Αγγελικής, που έφυγε τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή αφήνοντας τους γονείς της στον πόνο και την θλίψη.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας που εδώ και χρόνια ζει χάρη στην καρδιά ενός άλλου ανθρώπου και η ιστορία του έγινε γνωστή μέσα από τον ίδιο, είχε την ατυχία να χάσει τη λατρεμένη κορούλα του όταν εκείνη ήταν μόλις 9 μηνών. Ο Κώστας προσπαθώντας να νικήσει τη μεγάλη θλίψη του, δημιουργησε το Konstantina Angelique Gribilas Foundation με σκοπό να βοηθήσει οικογένειες με μωρά που έχουν οικονομική ανάγκη αλλά και να ενισχύσει τη εντατική μονάδα του νοσοκομείου του Σίδνευ όπου και νοσηλεύτηκε η κορούλα του.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ

Στις 12 Φεβρουαρίου ο Κώστας διοργανώνει 24ωρο ραδιομαραθώνιο στον σταθμό 2ΜΜ που είναι ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός στην Αυστραλία όπου ζει με τη γυναίκα του Πόπη, για να συγκεντρώσει χρήματα για αυτό τον ιερό σκοπό. Η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Γιώργος Αυτιάς η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη που ζουν κι αυτοί εδώ και καιρό στην Αυστραλία αλλά και η Ζίνα Κουτσελίνη, είναι μερικοί από τους διάσημους φίλους του Κώστα που θα συνδράμουν στη μεγάλη του προσπάθεια.

radiomara (1)

www.tlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντόρα Μπακογιάννη για την μάχη με τον καρκίνο: Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να το κρύψω από τα παιδιά μου

Efi Nika

Σελένα Γκομέζ: Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τον λύκο και η σημασία της αυτοαποδοχής

Efi Nika

Τον είδε ο χρόνος και έφυγε… Ο Chuck Norris έκλεισε τα 84, μοιάζει αγέραστος και με σώμα που θα ζήλευε 40ρης

Efi Nika