Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το πρόσωπο της μαμάς ήταν πρησμένο στα σημεία όπου οι γιατροί είχαν τοποθετήσει μπαλόνια κάτω από το δέρμα. Χρόνια αργότερα η μαμά είναι τόσο διαφορετική!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Όταν η Τζένιφερ Χάιλς ήταν μωρό, είχε ένα μικρό σημάδι στη μύτη της.

Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι θα εξαφανιζόταν από μόνο του και πως δεν χρειαζόταν να ανησυχούν.

Όμως, καθώς μεγάλωνε, το σημάδι αυξανόταν και πρήστηκε, μέχρι που καλύφθηκε όλη η μύτη με κοκκινίλες.

Άρχισε επίσης να αιμορραγεί μυστηριωδώς από τη μύτη και τα ούλα της σε τακτική βάση.

Η Τζένιφερ και η οικογένειά της πήγαν στο γιατρό και υποβλήθηκαν σε πολλές θεραπείες. Όμως, καμία δεν ήταν αποτελεσματική.

Τότε, ένα βράδυ, η γιαγιά της, ενώ παρακολουθούσε τηλεόραση, είδε την ιστορία μίας γυναίκας που παρουσίαζε παρόμοια συμπτώματα με τη Τζένιφερ.

Αποφάσισε να δώσει στη Τζένιφερ τα στοιχεία του γιατρού, η οποία, αφού τον επισκέφτηκε, έλαβε τελικά τη σωστή διάγνωση για την κατάστασή της.

Ο γιατρός τής είπε ότι πάσχει από αρτηριοφλεβική δυσπλασία, η οποία μπορεί να είναι και θανατηφόρα εάν οι φλέβες σπάσουν. Ευτυχώς, τελικά, η Τζένιφερ ήταν πλέον υπό τη φροντίδα ανθρώπων που μπορούσαν να τη βοηθήσουν.

Ο γιατρός της Τζένιφερ γνώριζε πως η χειρουργική επέμβαση ήταν αναπόφευκτη για να θεραπευτεί.

Γι’ αυτό, τοποθέτησε μπαλόνια γεμάτα με αλάτι κάτω από το δέρμα της, για 8 εβδομάδες, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να μπορεί να διασταλεί και να τοποθετηθεί εκεί μόσχευμα έπειτα από την αφαίρεση των κόκκινων σημείων.

Τρεις μήνες έπειτα από την επέμβαση, η Τζένιφερ έμεινε έκπληκτη με την ολοκληρωτική αλλαγή του προσώπου της.

«Όταν πρωτοείδα το πρόσωπό μου, αισθάνθηκα τόσο χαρούμενη γιατί ήταν λευκό και χωρίς κοκκινίλες», αναφέρει η Τζένιφερ στο βίντεο παρακάτω. «Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν εγώ».

Η Τζένιφερ είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση του προσώπου της τώρα. Θα χρειαστεί ωστόσο περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις στο μέλλον.

«Το μόνο που ελπίζω είναι ότι οι επόμενες επεμβάσεις θα γίνουν όπως έχουν προγραμματιστεί και ότι τα σημάδια θα εξαφανιστούν», αναφέρει η Τζένιφερ. «Και ελπίζω ότι κάποια μέρα θα μπω σε ένα δωμάτιο και, καταλαβαίνετε, θα με προσέξουν οι άλλοι γι’ αυτό που είμαι και όχι για τα σημάδια μου».

Η Τζένιφερ θα υποβληθεί και πάλι σε επεμβάσεις, στη Νέα Υόρκη, το Φεβρουάριο του 2017.

Λόγω του υψηλού κόστους των ξενοδοχείων και των εξόδων μεταφοράς από το σπίτι της, στη Νότια Ντακότα, η Τζένιφερ έχει δημιουργήσει μία σελίδα όπου ο κόσμος μπορεί να προσφέρει χρήματα για να τη βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και των λογαριασμών των ξενοδοχείων- https://www.gofundme.com/jenniferhiles

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

Πηγή κειμένου www.littlethings.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika