Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Προσοχή στα μάτια σας! 3 κίνδυνοι που κρύβουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Προσοχή στα μάτια σας! Τρεις κίνδυνοι που κρύβουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες
Προσοχή στα μάτια σας! 3 κίνδυνοι που κρύβουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες!!!
Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν μεγάλες και “πλούσιες” βλεφαρίδες, αφού τονίζουν την εκφραστικότητα του προσώπου τους και κάνουν πιο έντονο και “διαπεραστικό” το βλέμμα τους.
Και γι’ αυτόν το λόγο, πολλές γυναίκες επιλέγουν να χρησιμοποιούν ψεύτικες βλεφαρίδες, για να τονίσουν τα μάτια τους. Οι ειδικοί, ωστόσο, προειδοποιούν σχετικά με τρεις συγκεκριμένους κινδύνους που εμπεριέχει η συχνή χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων.
Δείτε ποιοι κίνδυνοι είναι αυτοί:
Αλλεργικές αντιδράσεις
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες ή άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στις φυσικές βλεφαρίδες μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα και τα μάτια. Ακόμα και ο παραμικρός ερεθισμός των ματιών μπορεί να προκαλέσει βλάβη στα μάτια και μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ακόμη και απώλεια της όρασης. Υπάρχουν πολυάριθμες περιπτώσεις όπου η κόλλα που χρησιμοποιείται για να συνδέσει την ψεύτικη βλεφαρίδα προκάλεσε αλλεργικές αντιδράσεις, οι οποίες κάνουν τα βλέφαρα να διογκώνονται (οίδημα) και έχουν προκαλέσει ερυθρότητα στα μάτια.
Βακτήρια
Οι ψεύτικες βλεφαρίδες συνιστούν ένα σημαντικό κίνδυνο για την υγεία σας, επειδή τείνουν να “παγιδεύουν” βρωμιά και βακτήρια. Αυτά τα επιβλαβή σωματίδια συνήθως προκαλούν ερεθισμό στα βλέφαρα και τα μάτια. Οι φυσικές βλεφαρίδες προστατεύουν τα μάτια από τη σκόνη, τα ξένα υλικά και τον ιδρώτα, ενώ οι χαμηλής ποιότητας και ανθυγιεινές ψεύτικες βλεφαρίδες συνήθως προκαλούν ερεθισμούς και μολύνσεις.
Καταστρέφουν τις φυσικές βλεφαρίδες
Η ακατάλληλη σύνδεση της ψεύτικης βλεφαρίδας μπορεί να βλάψει τις φυσικές βλεφαρίδες. Η πρόσθετη πίεση που προκαλείται από τις ψεύτικες βλεφαρίδες μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στους θύλακες των τριχών, σταματώντας την ανάπτυξη των βλεφαρίδων, προσωρινά ή και μόνιμα. Η χρήση ψεύτικων βλεφαρίδων θα πρέπει να περιορίζεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Είναι, επίσης, σημαντικό να χρησιμοποιείτε μόνο υψηλής ποιότητας ψεύτικες βλεφαρίδες από αξιόπιστες εταιρείες και να τις τοποθετείτε στα μάτια σας πάρα πολύ προσεκτικά.

 

 

iatropedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 φράσεις σπουδαίων γυναικών για τη Γυναίκα…

Efi Nika

«Να γιατί οι μαμάδες είμαστε συνέχεια κουρασμένες και αγχωμένες»

Penni Syggrou

Όταν η μαμά μεγαλώνει μόνη της το παιδί

newsitamea